Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1e cry terugplaatsing voor 2e kindje

 • Auteur
  Berichten

 • nicooltje
  Bijdrager
  #10376558

  Hoi allemaal,

  Ik heb al een dochter van 3 die ook via icsi is gekomen. Nu waren wij deze maand eindelijk aan de beurt na een wachtlijst. Wij krijgen een cryo terugplaatsing in mijn normale cyclus. 

  Na 2 weken ziekenhuis in ziekenhuis uit kregen wij vandaag eindelijk te horen dat me eitje groot genoeg was om me aan te melden. Blijkbaar komt mijn eisprong dus heel laat deze maand. Vanmiddag ook te horen gekregen dat wij woensdag 2 dec een terugplaatsing hebben. Ik heb nog 8 cryos in de vriezer dus nog genoeg kansen. Bij me dochter was het ook meteen de 1e terugplaatsing raak. Dus ik hoop zo deze keer weer. 

  Graag wil ik met jullie mijn ervaringen delen en jullie meenemen in mijn traject van de aankomende weken en maanden. Zijn er nog meer mensen die in het zelfde schuitje zitten?

  Liefs, 

  Nicole


  nicooltje
  Bijdrager
  #10378541 Quote

  Morgen D day!!!

  Vandaag een dagje werken met in me achterhoofd dat er een eitje word ontdooid. Moet wel zeggen dat de spanningen weer komen. Hele week nog geen last van gehad, maar vandaag voel ik de spanning wel. Gaat het ontdooien goed? En is de cryo goed genoeg om terug geplaatst te worden? Allemaal vragen die deze ochtend door me hoofd heen vliegen. Maar goed nu naar mijn werk op naar afleiding!

  Morgen weer een berichtje van mij!

  Fijne dag allemaal!

  Liefs Nicole


  Pimpeloentje
  Bijdrager
  #10382414 Quote

  Hoi Nicole,

  Wat spannend zeg! Hoe gaat het nu met je? Mijn vriend en ik zijn vorige week aangemeld voor een tese/pesa traject met icsi in het Umcg. Ik ben dus nu gewoon wat ervaringen aan het lezen van vrouwen of stellen die ook iets soortgelijks hebben meegemaakt of op dit moment doorstaan.

  Ik hoop dat alles voorspoedig bij je verloopt.

  Liefs

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct