Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1e Icsi Ivf Poging 1e Kindje

 • Auteur
  Berichten

 • Elize
  Bijdrager
  #10327750

  Lieve allen,

  Graag zou ik met wat vrouwen in contact willen komen die ook met hun eerste ICSI of IVF poging bezig zijn. Ik zelf ben al 2.5 jaar bezig. Ik ben zwanger geweest en heb een miskraam gehad. We hebben 9 IUI pogingen gedaan en zijn nu bezig met onze eerste ICSI poging. Ik spuit Rekovelle en Cetrotide. Donderdag moet ik de Ovitrelle spuiten.  Heeft iemand ervaring met deze spuiten? 

  Zaterdag de punctie. Erg spannend allemaal. De punctie is hetgeen waar ik de grootste angst voor had/heb. Hoe bereiden jullie je voor op de punctie en hoe gaat het met de echo’s en controles? Hier gaat het goed… Zelfs met het spuiten en met de hormonen. Helaas wel erg moe. Sporten lukt op het moment even niet en daar baal ik wel van, maar verder gaat het goed. 

  Liefs


  GebruikerSN
  Bijdrager
  #10327770 Quote

  Hier geen persoonlijke ervaring met IVF (wel iui), maar ik wil je gewoon even heel veel succes wensen. Nu al een super mama met alles wat je ervoor over hebt.


  Spekkie
  Bijdrager
  #10327821 Quote

  Hoihoi,

  ik ben nu 30 weken zwanger van mijn 1e isci terugplaatsing. 

  ik heb de punctie als milde pijn ervaren, ik kreeg een roesje via infuus. Ik heb purgegon gespoten en ovitrelle. Ik heb me eigenlijk niet voorbereid, was juist blij dat we eindelijk op het punt stonden dat er iets gedaan werd na 3 jaar. 

  ik hoop dat je jezelf niet te zenuwachtig maakt dat maakt de punctie ook makkelijker.

   

  heel veel sterkte! Succes🍀


  Elize
  Bijdrager
  #10328100 Quote

  Hier geen persoonlijke ervaring met IVF (wel iui), maar ik wil je gewoon even heel veel succes wensen. Nu al een super mama met alles wat je ervoor over hebt.

  Ah wat lief, dankjewel!!!

  Ja heel gek. Ondanks dat je geen moeder bent voelt het ergens wel zo. Dat je een moeder bent zonder een kindje…pfff het is allemaal niet niks naar ik hoop zo dat ht ons gegund is. Hopelijk is het jullie gegund.

   

  Liefs


  Elize
  Bijdrager
  #10328106 Quote

  Hoi Spekkie,

  Wat onwijs fijn. Hopelijk is het bij ons ook gelijk raak, maar ik probeer mezelf te beschermen. De telleurstellingen vallen zwaar, dus ik ben voorzichtig positief.

  Vrijdag heb ik een voetreflectie behandeling Wel voor het eerst. Athans soort van, dus ik ben benieuwd.

  De insteek is om te ontspannen…


  Brabandse
  Bijdrager
  #10328164 Quote

  Hieronder staat een topic 1x ivf, hierin zitten behalve ik nog een paar dames die bezig zijn met ivf of icsi en daar ben je van harte welkom om mee te kletsen. 

  Lees ook: Ben ik onvruchtbaar?

  Elize
  Bijdrager
  #10328542 Quote

  Hieronder staat een topic 1x ivf, hierin zitten behalve ik nog een paar dames die bezig zijn met ivf of icsi en daar ben je van harte welkom om mee te kletsen.

  Hoi Brabandse,

  Lief dat je reageert. Ik heb het inderdaad gezien, maar er waren al zoveel berichten waardoor ik dacht dat het misschien wel fijn is om opnieuw te starten aangezien jullie elkaar goed kennen. Maar goed wel fijn dat ik welkom ben. 

  #10357935 Quote

  Hoi Elize,

  Hoe gaat het nou met je? 

  Ik ben ook nieuw hier en net begonnen aan de eerste hormoonspuiten voor een icsi-behandeling. Ik vind het fijn eindelijk het gevoel te hebben dat ik iets zelf kan doen in plaats van elke maand weer afwachten en teleurgesteld zijn.

  Lijkt me fijn om te horen of er anderen zijn die binnenkort starten of net gestart zijn.

  fijne dag!
  Julia


  nikal
  Bijdrager
  #10358523 Quote

  Hoi Elize, Ik ben benieuwd hoe het nu met je gaat?  Wij hebben van de week gehoord dat de kwaliteit van het zaad van mijn vriend niet goed is en wij waarschijnlijk ook moeten beginnen met een ICSI behandeling. IUI is waarschijnlijk niet eens mogelijk. Wij zijn behoorlijk geschrokken en proberen nu alles een plekje te geven.  Wat het lastig maakt is dat veel vriendinnen nu zwanger worden en ik niet iemand in mijn omgeving ken die een dergelijk traject heeft gehad of daar midden in zit. Ik weet niet goed hoe ik moet reageren. En vind het ook lastig om te vertellen waar wij mee bezig zijn. Hoe gaan jullie hier mee om?  Fijne dag!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct