Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1e Trimester Slecht Slapen

 • Auteur
  Berichten
 • #10261135

  Hoi allemaal. Ik ben nu 4+3 weken zwanger en slaap heel onrustig sochtends heel vroeg wakker, waardoor ik overdag extreem moe kan zijn. Herkennen jullie dit? Hebben jullie nog tips?


  LouiseWesten
  Bijdrager
  #10261145 Quote

  Hoi gefeliciteerd met je zwangerschap! Ik heb zelf mijn hele zwangerschap heel slecht geslapen en tussendoor geprobeerd mijn rust momenten te pakken. Het went uiteindelijk ook wel! In bad vond ik ook heerlijk ontspannen en kon ik ook lekker rusten! Succes nog verder en een fijne zwangerschap! 

  #10261171 Quote

  Hoi, proficiat !!😊 dat is al vroeg.. ik begon er ook last van te krijgen rond de 10 weken, erna heel wisselvallend hoe ik slaap. Nu 26 weken en de ene week beter dan de andere. Mij helpt het om meteen even op te zijn en zelfgemaakt choco melk te drinken.. erna slaap ik meestal weer goed in. Succes met je zwangerschap!

  #10261177 Quote

  Ook gefeliciteerd. Ja heb er al een aantal dagen last van. Jij ook nog succes met je zwangerschap en dankje voor de tip 


  PatriesN
  Bijdrager
  #10261187 Quote

  Ik ben 9+6 En heb er ook heel veel last van  ga vooral veel piekeren als ik wakker lig en heb dan nare dromen. Hopelijk als ik 12 weken ben dat ik meer kan relaxen en beter slaap 


  PatriesN
  Bijdrager
  #10261200 Quote

  Ik ben 9+6 En heb er ook heel veel last van  ga vooral veel piekeren als ik wakker lig en heb dan nare dromen. Hopelijk als ik 12 weken ben dat ik meer kan relaxen en beter slaap 

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10298329 Quote

  Hoi!

  Iedereen gefeliciteerd natuurlijk! Maar ik ben ook 5+ weken en ik ben echt om 12.00 uur ’s middags gewoon op! Een dutje doen lukt dan bijna niet door werk of te moe zijn. Met als gevolg dat ik elke avond om 21.00 uur op de bank slaap.. wat ik eigenlijk niet wil, want ’s morgens om 7.00 uur ben ik weer klaar wakker😅! Lastig allemaal, maar het is voor een goed doel!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen