Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1ste menstruatie na bevalling

 • Auteur
  Berichten

 • Nroxy
  Bijdrager
  #10498572

  Hey dames,

  Ik ben 4 weken geleden bevallen. Mijn bloedverlies was zo goed als weg.maar nog niet volledig. Daarnet zat ik op het toilet en verloor ik een gigantische prop bloedverlies. Heb echt hevige  buikpijn nu.

  Is dit al de eerste menstruatie na de bevalling ?? 


  Feutje
  Bijdrager
  #10498592 Quote

  Klinkt niet goed hoor… Ik zou even de verloskundige bellen!


  RomyVM
  Bijdrager
  #10498598 Quote

  Nou dat lijkt me geen menstruatie. Ik zou ook even de verloskundige bellen. Nog wat propjes bloed verliezen is niet raar in de eerste 2 maanden na de bevalling (tijdens je menstruaties) Mijn eerste 2 a 3 menstruaties na de bevalling waren ook echt veel heftiger en ook met propjes bloed, maar geen enorm prop zoals jij omschrijft en zo’n buikpijn erbij lijkt me ook niet goed.

  Ik heb 2 kinderen en was bij allebei na exact 4 weken gestopt met bloeden en exact met 5.5 week weer ongesteld. Dat was super snel bij allebei, dus ja je kan opzich al wel weer ongesteld zijn maar zo’n prop bloed en de buikpijn lijken me niet heel normaal..


  Keetje
  Bijdrager
  #10498714 Quote

  Bel voor de zekerheid de vk! Dan weet je maar wat!


  Nroxy
  Bijdrager
  #10499878 Quote

  Dank je wel dames voor de info. Dezelfde dag in de avond was de buikpijn al volledig weg en bloede ik ook pak minder. Sinds vandaag terug iets meer met kleine propjes. 

  Ik ben benieuwd of het volgende week eindelijk stopt en dat het dus gewoon mijn menstruatie zou zijn geweest. 10 november moet ik terug op controle bij de gynaecoloog. Ook voor bespreking anticonceptie. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct