Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1ste ronde voor een tweede kindje

 • Auteur
  Berichten
 • #10235190

  Hi Hi, 

  Wij gaan sinds deze maand voor een tweede kindje, woehoee! 🤗

  Wij hebben al een zoontje van bijna 15 maanden en kunnen niet wachten om weer met zo’n kleine friemel te kroelen haha. 

  16 augustus heb ik vermoedelijk mijn eisprong gehad en daaromheen hebben we flink geklust. Oh zo spannend nu we weer begonnen zijn, de kriebels worden steeds erger. Nu al! En dat terwijl we pas net zijn begonnen 😅 

  Iemand die ook deze maand gestart zijn? Of iemand die al in een andere ronde zit? Ik weet niet wat het is, maar ik heb heel veel behoefte om gezellig op dit forum over zwanger worden te kletsen 😂 wie doet er mee? 

  xxx


  Irene2
  Bijdrager
  #10235200 Quote

  Wat leuk! En ook weer spannend! Wij gaan in September voor een 2e kindje. Onze zoon is nu ruim 2 jaar. Leuk om hier gezellig over te kletsen!

  Xx


  Rak sha
  Bijdrager
  #10235205 Quote

  Super leuk! Spannend he.. ik klets gezellig mee! 

  Wij hebben een zoontje van 9 maanden en zijn ook gestart voor een 2e. We wilden altijd al heel graag 2 kindjes dicht bij elkaar qua leeftijd. Begin augustus is mijn koperspiraaltje verwijderd en rond 9/8 heb ik mijn ovulatie waarschijnlijk gehad. Ik verwacht mijn NOD op 23/8. 

  Kan me niet herinneren dat ik het zo spannend vond bij de 1e.. maar ik vind het wachten nu zo moeilijk. Nu weet je natuurlijk ook meer waar je aan begint, dus lijk ik het nog wel meer te willen ofzo. Bij de 1e hadden we zoiets van: we zien wel! Nu ben ik er veel meer mee bezig.. 


  IDK
  Bijdrager
  #10235236 Quote

  hai! Momenteel ben ik ongesteld, en hierna gaan we er weer voor 🙂 we hebben een zoontje van bijna 17 maand.

  Super spannend! voor mn zoontje een miskraam gehad maar wel beide zwangerschappen de 1e ronde raak.ben zó benieuwd hoe dat nu zal verlopen! 


  Diyo
  Bijdrager
  #10235237 Quote

  Wij hebben een zoon van 10 maanden en zijn deze maand begonnen voor een tweede. Ik wilde twee kinderen vlak achter elkaar. Vorig keer was het meteen raak, ik hoop dat baby 2 niet te lang op zich laat wachten. Vingers gekruist 🤞


  Nicolle B
  Bijdrager
  #10235250 Quote

  Heyhey

  Hier ronde 3 voor kindje 2.

  Ik heb een zoontje van 11 maanden  .

  Super spannend allemaal weer en hoop zo dat het deze ronde raak is.

  Ik heb rond 5 september  mijn nod. Dus moet nog eventjes wachten  ik verwacht  volgend weekend ergens  mn ei  . Ben gisteren met ovulatie testen begonnen dus ben benieuwd😊


  Druif
  Bijdrager
  #10235271 Quote

  Heej, 

  wij hebben gisteren besloten er in september voor te gaan. Onze dochter is dan 10 maanden. 

  Vind het zo enorm spannend en heb er heel veel zin in. 

  #10235328 Quote

  Ah heel erg bedankt voor het reageren, super leuk! 

  Net als wat @Rak Sha zegt ben ik er nu nog veel meer mee bezig dan bij de eerste. Ik was toen na het verwijderen van mijn spiraal de eerste ronde zwanger, maar dat is toen helaas geëindigd in een BBZ. Daarna was het gelukkig weer snel raar (2de ronde). Ik weet dus dat het snel kan gaan en dat maakt het extra spannnend. Zal het weer zo snel lukken? 😱

  Ben vooral ook zo benieuwd naar hoe een tweede zal zijn. Ons zoontje is een lekkere deugniet maar was/is verder echt super makkelijk, dus we zijn een beetje verwend met hem haha. Hoe is jullie eerste kindje? 


  Rak sha
  Bijdrager
  #10235597 Quote

  Onze zoon is een heerlijk mannetje! Doet alles goed. Groeit als kool en is echt begonnen met ontdekken. Hij kruipt, staat, loopt langs de meubels. Kan ook al ondeugend zijn (als je “nee” zegt gaat hij heel lief naar je lachen:-)). Ik vind het echt heerlijk! Hij is natuurlijk nog klein, maar aan de andere kant ook al zo groot. Ik denk dat een 2e zeker zwaar wordt! Alleen al als je zwanger bent en je niet gewoon kan gaan liggen wanneer je moe bent.. kan me er nog niks bij voorstellen. En dan hebben we het nog niet over de eerste maanden met een kleine baby met alle voedingen etc. En toch lijkt het me heerlijk! Mijn eerste zwangerschap was ook echt eigenlijk zo makkelijk. Ik heb ook echt zin in om weer zwanger te zijn! Het zien groeien van mijn buik, de eerste bewegingen en uiteindelijk het trappelen. Herkenbaar? 

  Wanneer zou je NOD zijn? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct