Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

2 Dagen Overtijd Test Is Negatief

 • Auteur
  Berichten
 • #10572931

  Hi, ik ben vandaag 2 dagen overtijd. Vrijdag was 1dag voor mijn nod en had ik minimale bruine afscheiding op wc papier verder was het ook niet te zien dit heeft aangehouden tm zaterdag en zondag helemaal niks. Vanmorgen had ik wel weer bruine afscheiding en nu wel iets meer maar dat is nu ook weer opgehouden. Ik heb al meerdere testen gedaan en die zijn allemaal negatief. Ik heb verder wel echt allemaal klachten, zoals vermoeidheid, misselijkheid, krampen recht en links onder in mijn buik, onder rug pijn en gevoelige borsten. Iemand die misschien dit ook mee heeft gemaakt?


  MommyFaye
  Bijdrager
  #10572938 Quote

  Ik denk dat je menstruatie er aan zit te komen

  #10572946 Quote

  Kan heel veel redenen hebben. 

  Bij mij was dit een vroege miskraam (dit wist ik doordat er eerder die week bloed was afgenomen waar met toeval uitkwam dat ik zwanger was) ik testen toen negatief omdat mijn hcg al zover was gezakt tegen de tijd dat ik overtijd was. 

  Maar het kan ook gewoon zijn dat je een wat latere eisprong hebt gehad, stress of andere factoren die je cyclus beïnvloeden.

  Uitgaan van een zwangerschap die gezond is zou ik in ieder geval niet . Helaaa

  #10572971 Quote

  Ik ben in september vorig jaar gestopt met de pil mijn cyclus was meteen regelmatig altijd 29-30 dagen. Nu zit ik momenteel op 34 dagen… Het wachten is zo vervelend omdat je al die tijd in onzekerheid zit 


  MommyFaye
  Bijdrager
  #10572980 Quote

  Ja vervelend he, soms is er ook gewoon geen logische verklaring voor een langere cyclus. Ik houd al jaren mijn cyclus bij, maar viel me op dat het vaker een aantal dagen langer was of een aantal dagen korter. Maar alle maanden dat ik niet bezig was met zwanger worden viel het me niet op en de maaanden dat ik wel een kinderwens had is elke dag wachten te lang. Hopelijk lukt het gauw 🍀


  MommyFaye
  Bijdrager
  #10573266 Quote

  Hey, heb je al duidelijkheid?

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Danielleeeex
  Bijdrager
  #10573290 Quote

  Ik was afgelopen maand 12 dagen overtijd.. was zelfs blij dat ik ongesteld werd en de nieuwe ronde eindelijk kon beginnen. Hoop voor je op snel duidelijkheid!


  Jenniferdv
  Bijdrager
  #10573621 Quote

  Mijn cyclus is normaal rond de 23/24 dagen. Ik zit nu op dag 29. Ik heb helaas nog geen positieve zwangerschapstest. Ook nog even in spanning dus! 

  #10574589 Quote

  Ik ben helaas ongesteld geworden… alleen ik twijfel of dit een normale menstruatie was. Ik heb 1,5 rood bloed gehad en minder krampen dan normaal. Nu ben ik al een halve week niet meer ongesteld en heb ik nog steeds allerlei kwaaltjes.. Vooral de misselijkheid is vandaag enorm toegenomen. En heb ik sinds vandaag een trekkend gevoel in mijn onderbuik en weer het gevoel dat ik ongesteld moet worden. De verleiding is heel groot om morgenochtend weer te testen maar ik ga me proberen in te houden want wie weet is het helemaal niks 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct