Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

2 Weken Overtijd Negatieve Test 2

 • Auteur
  Berichten

 • Pregnantbabe
  Bijdrager
  #10402152

  Hi mama’s of aanstaande mamas

  Ik heb een probleem/vraag. Ben al mama van 1 kindje maar heb bij haar geen 1 klacht gehad en rolde zo de zwangerschap door. Nu zit ik met een hele grote vraagteken in me hoofd 

  Ben al een paar maanden gestopt met de pil die ik een kleine 1.5 jaar geslikt heb. Elke maand ongesteld geworden met cyclus dagen van 28-32 dagen. Nu ben ik deze maand (januari 2021) nog steeds niet ongesteld geworden. Zou 14 januari ongesteld moeten worden maar niet gebeurt. 10 januari smorgens bij het plassen beetje roze afscheiding daarna niks meer. 11 januari precies hetzelfde, na dagen wachten en een test hebben gedaan die negatief was weer wezen wachten. Zo kreeg ik 18 januari weer een bloeding weer alleen 1 x smorgens. 19 januari weer precies hetzelfde. Snap er niks meer van. Weer een test gedaan ook negatief.  25 januari je raar het al, weer bloed verlies dit keer smiddags ook weer 1x bij plassen en klaar. 26 januari ineens bruin heet vloeibaar waterige afscheiding wat behoorlijk smerig zuur rook. Weer een test gedaan ook die weer negatief. 28 januari was er klaar mee 14 dagen overtijd deed een ovulatie test en een zwangerschapstest, ovulatietest positief en zwangerschapstest negatief. Daar in tegen heb ik dus al dagen last van me onderbuik elk heuveltje op de fiets doet zeer in me buik, net onder me navel, als ik rustig lig doet me onderbuik ook zeer, heb het gevoel dat me buik 10x zo groot is, alsof me borsten groter zijn. En ben 10/14 dagen over tijd. Wat kan ik het beste doen of wat is er aan de hand? Wel zwanger en reageert de ovulatietest wel op me zwangerschap of echt op me eisprong? Wanneer zou ik positieve test hebben, zou dan nu 6 weken zwanger al zijn.

  Wie herkent dit en heeft dit ook gehad en wat heb je toen gedaan? Ga 29 januari (morgen) de ha bellen kijken wat hun zeggen. (die toch zeggen afwachten)

  Hoop beetje op antwoord en mensen die dit herkennen. Ben erg benieuwd en nieuwsgierig 


  StephW
  Bijdrager
  #10402319 Quote

  Ik zou uitgaan van een eisprong. Blijft die ovu test donker de komende dagen, dan wijst dat op zwangerschap. Sommige mensen testen pas heel laat positief, maar zou je 6 weken zijn, dan wordt t wel heeeeel laat. Soms kan je lijf gewoon gek doen. Even aankijken is de meest ‘relaxte’ optie zou ik denken. Maar ik ben ook geen fan van bloedprikken enzo.


  Pregnantbabe
  Bijdrager
  #10402642 Quote

  Vandaag HA gebelt en moest langskomen. Na een onderzoek ook inwendig was de pijn die ik heb en nog steeds heb me baarmoeder. Ze voelde me baarmoeder goed zitten, ze kon niet uitsluiten of ik zwanger ben of niet, maar het is in iedergeval geen eisprong wegens ik dit elke maand niet had met me eisprong. Moet dit weekend afwachten, en anders dinsdag bloed prikken. Eens in de zoveel tijd kan dus een vrouw op de wereld hcg hormoon hebben in der bloed wat dus niet door gaat naar de urine, de kans is er en bestaat. Nog even wachten dus en dan maar even stapje achteruit zodat het iets minder pijn doet (oowhja de pijn is echt boven me schaambot ligt echt in me lichaam als ik druk doet het geen zeer maar zit dieper. Alsof ik te veel buik oefeningen heb gedaan (soort spierpijn) dus nog even fingers crossed ben benieuwd

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct