Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

2 Weken Overtijd

 • Auteur
  Berichten
 • #10078669

  Hallo,
  Ik ben vandaag 15 dagen overtijd en de test was negatief. Ik heb toch maar even de huisarts gebeld, en die zei dat het even kan duren voordat het echt ‘aanslaat’ op zo’n test. Hij zei ook dat het wel mogelijk was dat mijn lichaam een menstruatie gewoon heeft overgeslagen, maar dat de kans dat ik zwanger ben zeker nog aanwezig is. Ik moet over een week nog een keer testen, en als ie dan weer negatief is dan is het ook echt negatief. Ik heb geen stress gehad en ik ben er eigenlijk ook niet zo mee bezig. Zijn er dames die pas na 2 weken overtijd een positieve test kregen? En met welk merk testen jullie? Ik heb in het begin met kruidvat eigen merk getest, en gister met een van de action omdat het even niet anders kon. Maar nu begin ik me af te vragen of die van de action eigenlijk wel zo nauwkeurig zijn?
  Ik heb trouwens niet echt symptomen, op een licht krampend, drukkend gevoel in mijn onderbuik na dan.


  Daantje piep
  Bijdrager
  #10078716 Quote

  Hallo, ik heb in december een miskraam gehad bij mijn eerste zwangerschap. Ik was hier zo kapot van het ging allemaal zo goed en dan toch het nare bericht bij de 1e echo… Nu zit ik 9 dagen voor mijn nod en ik voel me al een week (vanaf dag na het klussen) niet helemaal mezelf… Ik heb buikkrampjes steken in de onderbuik… Hoofdpijn gehad… Toen ik gister de frietpan aanzette ging ik letterlijk over ‘mn nek. Heb last van mijn onderrug en mijn benen voelen moe. Gister urine ingeleverd op advies van dokter maar alles bleek er goed uit te zien… Vanavond keek in in de spiegel en zag duidelijke aders over mijn borstel lopen…..  Ohhh ik moet voor mijn gevoel nog zo lang wachten…. En vooral na die miskraam ben ik zo onzeker….

  Kent iemand dat? 


  Daantje piep
  Bijdrager
  #10078718 Quote

  Hier kan ik trouwens niet zo over mee praten de 1e keer voelde ik vanalles maar dat voelde ik elke maand haha…. Ik heb toen getest met clearblue met week indicator toen ik 2 dagen overtijd was en hij was toen positief… Dat met die streepjes vind ik ook niet echt fijn. Met moet gewoon meteen duidelijk zijn JA of NEE je kunt ook denken dat je streepjes ziet… Daar word je niet vrolijk van… 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct