Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

20 weken echo

 • Auteur
  Berichten
 • #10408333

  Heeft er iemand al de 20 weken echo gehad? Ik ben zo benieuwd! uiteraard of alles goed is… ik voel namelijk nog steeds niks. 

  en kunnen ze het geslacht bekendmaken? Of zijn er mensen waarbij ze het niet konden of willen vertellen? ben benieuwd! 


  Bollebuikpuntnl
  Bijdrager
  #10408338 Quote

  Ik ben nu 15+5 zwanger, 8 maart de 20 weken echo gepland staan! Heel spannend, maar vooral zin om de kleine weer te zien omdat de laatste echo 12 januari was ivm Corona. Dan gaan ze inderdaad ook kijken of het een jongetje of meisje is en ze lopen het hele lichaam langs kijken of er afwijkingen ed zijn!


  Bollebuikpuntnl
  Bijdrager
  #10408340 Quote

  Oja, en soms kan het zijn dat de kleine niet goed ligt en ze het geslacht niet kunnen zien. Maar dan kun je gewoon nog een keer terug komen!


  StephW
  Bijdrager
  #10408349 Quote

  Niks voelen is niet gek hoor, miss ligt je placenta aan de voorkant? En meestal zien ze het geslacht wel, komt vast goed!


  Feutje
  Bijdrager
  #10408356 Quote

  Van de week de 20weken echo gehad, gelukkig was alles goed bij mij. Ook het geslacht was goed zichtbaar. Ze hebben heel uitgebreid naar van alles gekeken, maar toen ze naar het ruggetje wilde kijken lag hij er niet goed voor, dus hebben ze me een paar keer op en neer laten springen in de hoop dat Feutje zou draaien. Uiteindelijk ook gezien dat de huid netjes dicht zit.


  Mootje
  Bijdrager
  #10408371 Quote

  Ik ben nu 19+2 en ik voel ook nog steeds niks! Ik probeer me daar ook niet teveel zorgen om te maken, omdat ik ook veel gelezen heb dat het nog we langer kan duren. Volgende week heb ik de 20 weken echo. Wij krijgen dan ook het geslacht te horen. Zo spannend, maar ook wel zin in!

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  VeraVo
  Bijdrager
  #10408945 Quote

  Bij mij ging de 20 weken echo best oke. Hij lag helemaal op een balletje zo ver mogelijk onderaan in de baarmoeder en controle door echoscopiste was niet makkelijk. Het duurde even maar het is toch gelukt en zelfs in deze houding geslacht kunnen zien! Ik denk dat het niet veel voorkomt dat dit niet zichtbaar is en je mag er altijd naar vragen.

  #10410825 Quote

  Hoi!! Alles was goed en we krijgen een zoontje! 
  Mijn placenta ligt helemaal aan de voorkant, wat dus verklaard waarom ik nog steeds niks voel. Ik ben nu 20 weken en 3 dagen. 

  maar gelukkig is alles goed met de kleine man 🙂 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct