Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

20 Weken Echo Afwijking Geconstateerd

 • Auteur
  Berichten
 • #10484837

  Hallo, 

  wij hebben vandaag onze 20 weken echo gebad. En het begon allemaal super. Alles gezond en goed. En toen ik eigenlijk al in mijn hoofd bezig was wie ik in de auto als eerste zou bellen met het goede nieuws, vertelde de verloskundige dat het rechter handje niet goed kon zien. Weg blije gevoel. Op de vraag wat er dan aan de hand was, was het antwoord: ik kan geen rechter hand zien of vinden. 

  We zijn doorverwezen, hebben woensdsag een na controle in het ziekenhuis door een specialist. 

  Nu zitten wij natuurlijk vol vragen en zitten vol stress. Afwachten dan maar. Al zou ik hier wel graag wat ervaringen van jullie horen. 

  In de echo’s voorgaand aan de 20 weken echo is er niks opgevallen. Er staat mij ook wel bij dat we alles al eens bekeken hebben. En toen miste er niks. Wat zou er gebeurt kunnen zijn? Iemand ervaringen mee?

  Heeft iemand wel eens meegemaakt dat de verloskundige fout zat qua constanteringen? Voor ons een logische vraag,  waar we ook echt vurig op hopen. Zou het kindje bijvoorbeeld de hand zo hebben gehouden dat het niet te zien is oid. 

  Dan de vraag, is er iemand met een kindje dat een hand heeft? Daar zouden we heel graag in contact mee willen komen. Die zullen waarschijnlijk in dezelfde situatie hebben gezeten. 

  Hoor graag van jullie. 

   

   

   

  #10484847 Quote

  Hoi,
  Dat is inderdaad schrikken. Heb wel ervaring met een aangetroffen afwijking tijdens de 20 weken echo, dus bij ons helaas bleek te kloppen. Maar dat had betrekking op de aanleg van de hersentjes. Een missend handje dus geen ervaring mee. Hopelijk krijgen jullie in het ziekenhuis gauw meer duidelijkheid. Veel sterkte 🍀


  Isabell
  Bijdrager
  #10484876 Quote

  Dat is schrikken! Je kan dit echt al bij een eerdere echo zien, rond een termijn echo / pret echo zeg maar of het kindje 2 armen en benen heeft. Zou gek zijn als ze dat niet eerder hebben gezien 🤔.. hopelijk hebben jullie woensdag een goede echo! Ik duim voor jullie!!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen