Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

20 Weken Echo In Het Ziekenhuis

 • Auteur
  Berichten

 • Vissje
  Bijdrager
  #10150661

  Ik zou graag willen weten of er hier meer dames zijn wie hun 20 weken echo in het ziekenhuis hebben gehad (guo). Ik ben door mijn verloskundige door verwezen naar het ziekenhuis in Zwolle en ben dus wel benieuwd of het veel verschilt met de normale 20 weken echo.

   


  Jlh
  Bijdrager
  #10150664 Quote

  Hoi,

  Ik heb ook een GUO gehad. Het is hetzelfde als een gewone echo alleen dan uitgevoerd door een arts die daarin gespecialiseerd is. Dus nog beter kijkt naar alle organen, aanleg ledematen enzovoort. Daardoor duren deze echo’s ook wat langer. Ik slik veel medicatie om mijn epilepsie onder controle te houden en heb dus een medische indicatie. Ik weet niet waarom de verloskundige jullie doorgestuurd heeft maar ik vond het ontzettend spannend (een normale had ik ook spannend gevonden) en tegelijkertijd ook blij dat er zo uitgebreid werd gekeken. Bij mij was alles goed! Succes! En ik hoop op een goede uitkomst! 

  Groetjes, susanne


  Vissje
  Bijdrager
  #10150665 Quote

  Hey Susanne, 

  Wij worden door verstuurd omdat mijn moeder een kindje heeft verloren met een nieraandoening en ik heb zelf een nichtje verloren wie zwaar gehandicapt was. Aangezien dit beide erfelijk kan zijn wou de verloskundige dat ik een guo ga doen. Het is nog wel even wachten voor me ben nu 12 weken zwanger.

  #10150672 Quote

  Hoii 

  Ik ben toen ik 20 weken zwanger was ook door verwezen naar het ziekenhuis in Zwolle. Ik vond het toen erg spannend maar ook heel fijn omdat alles extra goed wordt bekeken. 

  #10150673 Quote

  Hoi! Ik heb ook een GUO gehad ivm een ernstige aangeboren hartafwijking bij mijn zusje. Gelukkig werd er bij onze dochter niks geks gevonden en hebben we 3 kwartier mogen genieten van ons meisje.

  #10150680 Quote

  Ik heb ook een GUO gehad. Je ziet gewoon alles nog beter. De gynaecoloog heeft zelfs nog geprobeerd een 3D echo te maken, maar de jongens waren eigenwijs en lieten zich niet zo goed zien. Er zijn bij onze jongens gelukkig geen afwijkingen gevonden. 

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Kindersuprise
  Bijdrager
  #10150693 Quote

  Wij zijn de eerste keer bij de verloskundige geweest en de tweede keer in het ziekenhuis omdat zoontje te licht was bij de geboorte en geen vruchtwater meer had. Ik vond tussen beide keren niet veel verschil. Ik het ziekenhuis duurde iets langer en ze nam uitgebreid de tijd om ook mooie foto’s te maken. Kreeg zelfs een 3d foto mee. 


  Junidochter
  Bijdrager
  #10150697 Quote

  Hier is het een standaard procedure dat alle 20 weken echo’s in het ziekenhuis gedaan worden of in een echo centrum. Maar niet op de vk praktijk zelf.


  Cvdpluijm
  Bijdrager
  #10150700 Quote

  Hier ook guo  gehad bij de laatste 3 zwangerschappen.

  Ivm met het overlijden van onze eerste zoon aan leukemie.

   

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct