Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

20 Weken Echo Volgende Week En Gespannen

 • Auteur
  Berichten

 • Maanbo
  Bijdrager
  #10298689

  Lieve allemaal,

  Volgende week hebben we de 20 weken echo. Sinds vanochtend ineens gespannen erom en geen idee waarom. Kan ook nergens op internet vinden wat de kansen zijn op een slechte uitslag. Zijn er meer mensen zo gespannen of gespannen geweest ineens?

  liefs


  Lentekindje
  Bijdrager
  #10298695 Quote

  Ik herken het, ik was ook best gespannen. Je weet maar nooit! Bij mij duurde de 20 weken echo 2(!!) uur en moest ik 3 keer plaatsnemen in de wachtruimte om te bewegen en omdat er nog anderen op de planning stonden. Ze lag niet goed (tot nu toe ligt ze telkens niet voordelig voor de echoscopist, ze is eigenwijs 🤣) dus ze konden niet goed alle punten langsgaan. Dat maakte mij alleen maar zenuwachtiger. Uiteindelijk na die 2 uur hadden ze het hartje en de ruggenwervel nog niet goed kunnen controleren dus moest nog een keer terugkomen. Tot nu toe is alles goed! Je hebt pas zekerheid zodra je bent bevallen denk ik dan. Ik weet niet hoe groot de kansen zijn, maar probeer in ieder geval niet te stressen. Gezonde spanning is goed, maar stress niet. Het zal vast allemaal meevallen, en dan mag je lekker lang kijken naar je kleine! 

  #10298708 Quote

  Hoi! Ik was ook onwijs zenuwachtig. Moesten in het ziekenhuis, omdat ik iets aan mijn hart heb en ze daardoor de 20 weken echo medisch moesten doen. Maar mijn god zeg, ik kon niet slapen de dag ervoor en kon tegelijkertijd ook niet wachten tot het gedaan was.

  Ik heb mezelf vooral heel veel afgeleid de week ervoor. Een vriendin van mij die arts is zei dat als er écht iets ergs zou zijn ze dat in de meeste gevallen al wel zien op eerdere echo(‘s), dus daar hield ik me aan vast (hoewel ik ook wel weet dat er mensen zijn bij wie dat anders was, maar het was voor mij enige geruststelling dat de kans iig heel klein is). 

  Probeer afleiding te zoeken deze week, de week is zo voorbij! Bij ons was alles goed en nu een gezond mannetje van 7 maanden. De kans dat alles goed is, is vele malen groter! Probeer dat in je hoofd te houden.


  Maanbo
  Bijdrager
  #10299435 Quote

  Bedankt voor jullie lieve woorden! Ik ga proberen nog voor de komende dagen afleiding te zoeken… lief van jullie!!

  liefs

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct