Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

20623 Misgeschoten

 • Auteur
  Berichten
 • #1026625

  hallo allemaal,

  bah even frustratie luchten. Ik denk dat we deze maand kunnen overslaan.had donderdag mijn eisprong, en die zondag ervoor als laatst geklust. donderdag was manlief moe en geen zin en vrijdag een dag na de eisprong geklust. het zal wel niks zijn.. we zijn nog maar net bezig, maar vind het zo grrr dat net wanneer je vruchtbaar bent je kans verschiet. zo op naar de volgende ronde denk ik maar…herkennen jullie dit? heb ik toch nog kansje?

  groetjes an24

  #2850107 Quote

  Hallo An,

  Hier de tip van oma. Als wij geen zin hebben om te klussen (drukken banen, je kent het wel) en we zijn in de vruchtbare dagen gebruiken we een spuitje (10 ml). Te koop voor 25 cent bij de apotheek. Manlief even in de badkamer. Krijg ik een gevuld spuitje en inspuiten maar.

  Voor onze eerste had ik een keer een schimmelinfectie en dus zelf niet zo'n zin. Dus toen wilde ik de kans niet voorbij laten gaan en zijn we met het spuitje begonnen. En juist die maand zwanger geworden!

  Persoonlijk hebben wij allebei het idee dat je met de spuitjesmethode sneller zwanger wordt dan van gewoon. Het sperma zwemt beter de goede kant op zeg maar. Maar dat kan natuurlijk ook maar een gevoel zijn. Nu voor onze tweede (pas vanaf deze maand aan het proberen) doen we het op de vruchtbare dagen JUIST met het spuitje. Maar goed dat het beter werkt kan ik niet bewijzen hoor, het is zo maar een gevoel en baat het niet schaadt het niet zou ik zeggen. In ieder geval wel een oplossing van je probleem.

  Hoop dat je er iets aan hebt.

  Annie

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct