Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

23295 Misschien Een Hele Rare Vraag

 • Auteur
  Berichten
 • #1029297

  wij hebben gisteren de pil overboord gegooid(moest nog 4 pillen slikken)en vandaag wezen klussenwe willen voor een 2de kindje gaan,nou is mijn vraag over de nod-dagen ik moet as vrijdag ongesteld worden ik ga er niet vanuit dat het al raak zou zijn ,maar ik slik karnitene en ketensin voor mijn dystrofie en de assistente van mijn behandelende arst heeft gezegt dat 1 van de 2 vruchtbaar is,dus ik ik sneller zwanger kan worden(sorry kan niet op het goede woord komen)is mijn kans nu dan dat het sneller gaat?

  hopelijk kan iemand mijn vraag beantwoorden

  #2867667 Quote

  Hoi hoi,

  Ik heb net als jou Dystofie en slikte ook ketensin, maar heb daar geen goede ervaringen mee mbt zwanger worden.
  Toen ik nog medicijnen nam ben ik door de pil heen zwanger geraakt en is het geeindigd in een MK. Volgens mijn behandelend arts kwam dat door de medicatie en wel door de ketensin en de norvasc die ik op dat moment ook slikte. Ik ben gestopt met alle medicatie en ik zou heeel erg uitkijken met welke medicatie je neemt als je zwanger wilt worden.
  Ik las dat je voor een tweede kindje wil gaan, heb je tijdens je eerste zwangerschap ook medicatie geslikt??

  Ik hoop dat je snel zwanger bent en succes.

  Groetjes rina

  #2867700 Quote

  nee toen slikte ik nog geen medicijnen mijn zoontje is bijna 8 jaar en deze medicijnen heb ik nu bijna 2 jaar en ik mag in dec jan stoppen met de medicijnen.
  maar ik snap dan niet dat de assistente het dan tegen mij gezegt heeft dat het geen kwaad kon want daar was ik ook angstig voor en toen ze zei dat het geen kwaad kon was ik opgeluchten nu ik jou verhaal lees voel ik me ineens niet zo opgelucht maar ik slik het medicijn wat je nog meer slikt(e) dus niet ik ken het niet.ze zei wel tegen mij zodra ik zwanger zou zijn moet ik bellen en dan gaan ze de hoeveelheid aanpassen(ik slik nu 's morgens 3 carnitene 1 ketensin,'s middags 3 carnitene 1 kentensin,'s avonds 3 carnitene, 's nachts 2 kentensin).misschien is het bij mij weer anders

  ik vind het heel erg dat het bij jou mis ging   hoe ver was je heen?

  #2867886 Quote

  Hoi Nica,

  Ik was zelf bijna tien weken toen het mis ging, had vlak daarna een afspraak bij mijn specialist en heb het hem toen voorgelegd. Hij zei eigenlijk direct dat komt door je medictie, dat was voor mij wel een opluchting om dat mijn lichaam er verder niets mee te maken had en ik dus zwanger kon worden.

  Toen mijn vriend en ik de beslissing hadden gemaakt om voor kinderen te gaan, heb ik direct een afspraak in het ziekenhuis gemaakt om te overleggen hoe en wat met de medicatie. Hij vertelde me dat ik alle medicatie moest af bouwen. Dit heb ik later ook van meer mensen gehoord die zwanger waren of wilde worden ( via de patientenvereniging).

  Vind het heel raar dat de assisstente dat aan jou zo vertelt, want mijn arts zei altijd het is troep dus slecht voor een kindje.

  Als ik jou was zou ik het aan je arts zelf voorleggen en vragen wat die vind.

  Hoe lang zijn jullie nu bezig voor een tweede.
  Ik al meer dan twee jaar voor de eerste, en het wordt er niet makkelijker op   nu met veel meer pijn.

  Is toch weer een heel verhaal geworden.

  Groetjes rina

  #2868168 Quote

  ik heb het ook tegen mijn apotheker voor gesteld wat je zei en wat de assistente van mijn behandelende arst zei en zij zei tegen mij dat ik beter de assistente moest vertrouwen maar dat is ieder zijn keuze en de assistente zei wel als ik zwanger was moest ik bellen en dan gaan ze de dosering aanpassen en dat zei jou arst ook!en ik mag dec-jan stoppen met mijn medicatie!

  wij zijn net bezig voor een 2de kindje,we hebben de laaste 4 pillen overbood gegooid(zaterdag overboord gegooid,zondag geklusten maandag ongi)dus misschien volgende maand en anders die maand daar op het moet ook geen obsessie worden,want we hebben immers nog een zoon rond lopen die ook de aandacht nodig heeft

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct