Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

24 Jaar En Zwanger Worden

 • Auteur
  Berichten

 • Minimekris
  Bijdrager
  #10273471

  Hoi hoi,

  Ik ben nu 24 jaar en mijn vriend 28. Wij willen heel graag proberen om zwanger te worden. Nu vraag ik me af, zijn er meer hier die jonger zwanger waren? 


  Zwaantje
  Bijdrager
  #10273480 Quote

  Hi!

  Ik ben 23 en mijn vriend is net 30 jaar. Wij gebruiken sinds maart 2019 geen anticonceptie meer en zijn serieus aan de slag gegaan met zwanger worden rond juni. In oktober helaas een mk gehad, maar ik hoop toch echt in 2020 zwanger te raken/mama te worden. Ik ben dan ook 24 jaar.


  TJF
  Bijdrager
  #10273485 Quote

  Hoi, ik ben inmiddels 25 en 28 weken zwanger van nr 2. Ik was net 24 toen ik beviel van mn 1e dochter. Mn man was toen 25. Dus allebei best jong, maar ik vind het heerlijk! 

  Belangrijkste vond ik dat mn relatie stabiel was en mn financiële situatie. 

  Ik hoop dat jij ook snel zwanger mag worden!


  Rcl
  Bijdrager
  #10273486 Quote

  Ik ben 24 naar 34 weken zwanger 

  Het kan als gevoel goed zit en je eenstabiele relatie heb plus wat ik belangrijk vind alles zo goed mogelijk op orde qua thuis zijn voor de baby geen stress qua familie balans hebben en tuurlijk kan dat niet perfect  is ook niet zo bij ons maar dat telde wel mee waardoor ik optimaal geniet van zwangerschap met ondanks de ups en downs die je als zwangere vrouw heb 


  Fleurol
  Bijdrager
  #10273487 Quote

  25 jaar en toen onverwachts zwanger van de 1e. We hadden het verder wel erg goed voor elkaar qua leven. Zelf had ik het niet erg gevonden om nog een paar jaar te wachten, maar ergens ben ik natuurlijk ook heel blij met onze dochter. Nummer 2 kan nu ook elk moment geboren worden 

  #10273493 Quote

  Ik was 25 toen ik zwanger was en beviel van onze zoon. Ik heb me niet per se ‘jong’ gevoeld. Het voelde als een logische volgende stap in onze relatie.

  Het belangrijkste lijkt mij dat je een stabiele, fijne relatie hebt en je huis/werk/financiën op orde hebt, zodat je het kindje een goede basis kunt geven daarin. 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Minimekris
  Bijdrager
  #10273495 Quote

  Fijn deze reacties. We hebben net een huisje gekocht en kunnen er in februari in. Verder hebben we beide een vaste baan en genoeg spaargeld. Ik was heel benieuwd naar de ervaringen en of 24 dan echt als ‘jong’ gezien wordt. In januari 2020 wil ik gaan stoppen met de pil. 


  kimvanalphen
  Bijdrager
  #10273497 Quote

  Ik was 23 en mijn vriend 25 toen onze dochter geboren werd. Waren al 8 jaar samen, beiden een goede baan en een koophuis. Voelde me ook echt niet ‘te jong’ ofzo. 2e kwam toen ik net 26 was. 3e was ik 31. Nu 34 jaar en 35 weekjes zwanger van nummer 4. Hoor van mijn dochter vaak dat de ouders van haar vriendinnen al zo oud zijn😂 dus dat is een voordeel van jong moeder worden.


  TJF
  Bijdrager
  #10273498 Quote

  Leuk dat je bijna in je huisje kan! Huis en vaste baan is wel een fijne beginsituatie . 

   

  Bij mij reageerde iedereen leuk dat ik relatief jong zwanger was. Ik ben altijd duidelijk geweest in mn wens dat ik jong moeder zou willen worden, dus niemand in mijn directe omgeving keek er raar van op. Verder merk ik wel dat het fijn is om andere zwangere of vrouwen met kinderen in je omgeving te hebben.  Die snappen het allemaal toch iets beter dan vrienden die nog echt willen stappen enzo. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct