Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Buik

 • Auteur
  Berichten
 • #1285138

  Hallo,
  Ben ondertussen 20 weken zwanger. Heb nog niet echt een dikke buik maar het begint langzaam te komen.Maar als ik geslapen heb dan is mijn buik bijna weg en kan ik ook weer mijn buikspieren aanspannen.Komt jullie dit bekend voor?

  #3055176 Quote

  hoi diane.
  ik ben 14 weken en 4dgn (niet zo ver dus) maar ik kan me wel voorstellen wat je bedoeld ik heb dat namelijk ook. als ik s'morgens opsta en overdag heb ik bijna geen buik en tegen de avond wordt ie veel dikker, en lijkt het of ik een hele dikke buik heb…gek he?
  xxx sandy

  #3055177 Quote

  Ja is een bekend probleem, ben nu bijna 16 wkn en nu heb ik ontdekt dat ik als ik op mijn rug slaap ik s'ochtends helemaal geen buik heb, waarschijnlijk verder naar achter gezakt, je baarmoeder is immers geen massief iets. Er zit bij mij weleens een bult aan een kant, waardoor ik een scheve buik heb. Je buik zegt niks over wat erin zit (echt niet), maar ik snap wel dat het leuker is om ermee te kunnen pronken…

  Grtz Muty

  #3055178 Quote

  Ja, 's ochtends ben ik bijna plat en 's avonds lijk ik wel 6 maanden zwanger! (en ben pas 16 weken). Dus ik begin steeds vrolijk met 'gewone' broeken, maar aan het eind van de middag snak ik naar een joggingbroek!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct