Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

mijn raar berichtje van kontneuken

 • Auteur
  Berichten
 • #1285141

  aan jullie allemaal
  lees even bij dat berichtje reactie 18 die is van mij……..

  #3055183 Quote

  Hahahaha te gek zeg, dit…..!!!!!

  Ik ben al een tijdje niet meer op dit forum geweest, aangezien er echt vreemde dingen staan hier af en toe, maar dit vind ik echt super!!!!!!

  En angelique, ik begrijp dat je graag zwanger wilt worden. Ik hoop van harte dat het lukt en dat je een prachtig en gezonde baby mag krijgen. Ben zelf 27 weken zwanger en kan niet wachten tot mijn ukkie er is. Heel veel suc6.

  Liefs, frederique.

  #3055184 Quote

  Frederique, ik ben blij dat iemand er om kan lachen, maar deze actie zegt meer over "angelique" dan over dit forum. Maar dat is mijn bescheiden mening. Dit soort reacties krijg je van dagenlang lastiggevallen worden, niet omdat het een vervelend forum zou zijn. Grow up.

  Grtz Muty

  #3055185 Quote

  Nou, ik vind het ook wel een goeie hoor Angelique! Zo zie je maar als je hier echt een onnozele vraag stelt krijg je meteen heel veel reacties en dan ook op zo'n kinderachtige toon. Het gaat er op dit forum heel kattig aan toe.
  Ik wens je veel succes met zwanger worden en als het dan zover is neem dan een kijkje op het forum van de maand waarin jij bent uitgerekend. Is vaak veel gezelliger en je kan je ei kwijt bij meiden die even ver zijn als jij.

  Groetjes Nicole.

  #3055186 Quote

  Zeg Angelique,
  vond je deze reacties echt beter dan op je eigen vragen? Het zijn allemaal kutantwoorden en wat een niveau zeg, hoe oud ben je eigenlijk, als je je puberteit al voorbij bent is dit echt beneden elke peil.
  Domme vragen domme antwoorden. Je taalgebruik lijkt verdacht veel op dat van een ander wraakzuchtig typje… maar dat weet jij alleen..

  #3055187 Quote

  dus kan niemand hier aardig doen?
  ik vind het wel een stunt, want ze heeft wel gelijk stel hier een vraag over buikpijn of andere dingen niemand weet een zinnig antwood te geven.
  ik heb meerdere keren gevraagd of het normaal is dat je zomaar niet meer misselijk kan zijn en ook of het normaal is dat je borsten niet meer pijn doen maar een antwoord…..ver te zoeken..
  maar via een ander forum weet ik het nu wel.
  babybrabbel is veel gezelliger en beter!

  Lees ook: Zwanger, en nu?
  #3055188 Quote

  Sorry hoor maar ik heb hier gewoon heel erg om moeten lachen! Gaat helemaal nergens over volgens mij!

  #3055189 Quote

  Angelique, je moet niet iedereen over 1 kam scheren. Ik kijk ook op het forum zwanger worden zodat ik een normaal antwoord kan geven, dus wat jij doet slaat werkelijk nergens op. Volgens mij ben je om de een of andere reden super gefrustreerd. Een wraakactie, wat een puber ben jij. Er zijn genoeg vrouwen die normale antwoorden geven, jij raakt kennelijk gefrustreerd van het kleine percentage die dat niet doen.Dus deze hele wraakactie zegt alleen iets over jou!!!

  #3055190 Quote

  Wat een ontzettende zinloze actie om jezelf in de picture te krijgen. Krijg jij thuis niet voldoende aandacht ofzo?!
  Echt heel erg stoer! Vooral doorgaan zo enne…als je denkt dat je ooit nog een serieuze reactie krijgt als je schrijft onder je eigen naam…ik betwijfel het!
  Inge

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct