Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Niet serieus genomen

 • Auteur
  Berichten
 • #1285147

  Hoi daar,
  ik voel me mooi K! Mijn vk neemt me volgens mij totaal niet serieus, ik verlies een uurtje geleden een plens vocht (ik dacht even dat ik ging vloeien…AAAH) zo erg dat zelfs mijn spijkerbroek een natte plek had. Ik probeerde me niet aan te stellen, maar na de derde schone onderbroek heb ik toch even mijn vk gebeld, maar ze zei na een zin al: "oh dat is afscheiding" Ze heeft me niet gevraagd hoe ik me voel , hoe het eruitzag of hoe het rook helemaal niets. Hoe kan ze dat op die afstand nou zeggen? Vroedvrouw betekend toch "wijze vrouw", niet "helderziende vrouw"? Ik heb last van harde buiken en ik ben ook erg onrustig en onzeker, maar dat zal iedere zwangere wel hebben, maar ze zou me toch gerust moeten stellen en niet af moeten wimpelen?
  Ze gaf me een beetje de indruk dat ze me lastig vond, maar daar IS ze toch voor?
  Nou ja, ik heb het weer even van me af kunnen schrijven..

  Grtz Muty

  #3055221 Quote

  Hoi Muty,

  Is het mogelijk om iets van het vocht op te vangen. Dan kun je zien hoe het eruit ziet en desnoods breng je het langs zodat zij kunnen kijken.

  Ze zeggen altijd dat vruchtwater wat zoetig ruikt. Ook heb ik weleens ergens gelezen dat het een beetje dezelfde geur heeft als sperma.

  Als dat zo is dan zou ik dus echt terugbellen hoor!

  Sylvie

  #3055222 Quote

  Hoi Muty,

  Inderdaad heel raar hoor van die vk. Ik zal inderdaaad ook doen wat Sylvie zeg. In ieder geval zal ik er toch op staan dat je vandaag nog bij haar langs mag komen!!

  Niet afwachten hoor, gewoon door"zeuren". Zeg dat je harstikke ongerust ben en dat je wil dat er naar gekeken wordt (ga desnoods zitten janken)Vind het te gek voor woorden!!

  succes ermee en laat nog ff weten hoe het afgelopen is!!

  groetjes karin

  #3055223 Quote

  Hoi Muty,
  probeer anders via je huisarts een echo in het ziekenhuis te regelen. Heb ik destijds ook gedaan toen die stomme assistente van de gynaecoloog me geen eerdere afspraak wilde geven, terwijl ik met de gynaecoloog had afgesproken dat ik bij een volgende zwangerscahp al met 6 weken mocht komen.
  Sterkte, Melanie

  #3055224 Quote

  hoi muty.
  ik wil je even een beetje geruststellen (misschien) maar ik heb ook zo veel afscheiding. laatst liep ik in de stad en had ik zelf een inlegkruisje in, ik had gewoon een natte plek. heel vervelend. maar ik denk dat het idd afscheiding is.
  niet al te druk maken meid
  liefs van sandy

  #3055225 Quote

  Noujaa zeg, wat een muts! Ook al zou ze zeker weten dat het niets bijzonders is, dan kan ze dat toch wel even wat 'geloofwaardiger' maken door wat meer details te vragen. Hmpf. Is zij je enige verloskundige of ga je bij een maatschap?

  Lees ook: Zwanger, en nu?
  #3055226 Quote

  Ik heb ook eens gehoord dat overtollig vrichtwater eruit kan komen…….weet eerlijk gezegd niet of dat het echt kan maar wie weet heb je er iets aan ???
  Succes en maak je er niet te druk over.
  Rustig blijven en ondertussen op zoek gaan naar iemand die je serieus neemt.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct