Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

particulier verzekerd

 • Auteur
  Berichten
 • #1285193

  weet iemand hoeveel je aan de vk betaalt als je particulier verzekerd bent?

  #3055488 Quote

  Dat ligt ook aan je soort aanvullingen en aan de maatschappij, dus ik zou gewoon even bellen. Heb je geen vergoedingenlijst thuisgestuurd gekregen? Die krijgen wij nl elk jaar opnieuw.

  #3055489 Quote

  Als je particulier verzekerd bent word alles vergoed. De rekeningen van de verloskundige worden dan rechtstreeks naar de verzekeringsmaatschappij gestuurd. Het lijkt mij wel handig om het allemaal goed na te vragen, ook i.v.m. de vergoeding voor de kraamzorg. Want dat is bij elke maatschappij weer anders. Je bent trouwens ook verpilcht je zwangerschap aan te geven bij je verzekeringsmaatschappij want je krijgt dan een kraampakket thuisgestuurd, dus bellen moet sowieso even.

  Succes!!

  #3055490 Quote

  Hallo,
  Dit ligt natuurlijk helemaal aan wat voor soort verzekering je hebt.
  En uiteraard als je het zelf wil regelen of het laat regelen door de verzekering. Wij regelen het zelf en hebben een inteken gesprek gehad met de verloskundige praktijk. En aan de hand van die gegevens wat hun vragen per dag/per uur kun je uitrekenen waar je recht op hebt. (het aantal dagen).
  Succes Marianne.

  #3055491 Quote

  Ligt helemaal aan je eigen risico. Ik hoorde dat de totale kosten zo tussen de 700 en 800 euro liggen. Mocht je volledig gedekt zijn, dan zul je een gedeelte daarvan zelf moeten betalen, tot je aan je eigen risico zit, de rest wordt dan helemaal vergoed. Ik heb nu heel veel geluk met mijn collegepolis, ER van 56 euro, dat is natuurlijk helemaal niks. Maar heb ook weleens 450 euro ER gehad bij een maandelijkse polis van 78 euro. Je kan het treffen of niet…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct