Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Jammer

 • Auteur
  Berichten
 • #1285210

  Hallo! Ik moet helaas vertellen dat ik gisteravond na dikke 7 weken zwangerschap een miskraam gehad heb. Het was mijn eerste zwangerschap. En ik wist pas eergister dat ik zwanger was omdat ik niet eerder durfde te testen… Er is wel iets positiefs: ik was binnen 1,5 maand na het stoppen met de pil zwanger geworden..Ik neem nu even de tijd om het naast me neer te leggen en we geven de moed niet op! Lieve mensen die op mijn oproep van gisteren gereageerd hebben: heeeel erg bedankt!! Veel liefs van Soof

  #3055587 Quote

  Wat ontzettend jammer Soof! Ik hoop dat je weer net zo snel zwanger raakt, als je daar aan toe bent, en ik vind dat je het heel goed opneemt. Je weet in ieder geval dat het kan (superschrale clichetroost, ik weet het, sorry)
  dus doe je best en volgende keer beter!
  Hopelijk tot gauw !

  Grtz Muty

  #3055588 Quote

  Ik wens jou en je partner heel veel sterkte in de tijd. Neem de tijd om dit verlies te verwerken. Geef inderdaad de moed niet op!

  liefs
  Merijntje

  #3055589 Quote

  Wat spijtig voor je Soof. Maak je niet te druk, je zult zien dat de volgende alles goed gaat!

  #3055590 Quote

  Wat vervelend nou… ik hoopte zo dat het toch nog goed was. Heel veel sterkte en ik hoop dat je snel weer op het forum mag!!

  Liefs Sas

  #3055591 Quote

  Hee Soof,
  wat een vreselijk nieuws ! Bah, dat is weer een reden om meer te genieten als je wel zwanger bent. kop op voor jou komt er ook weer een leuker tijd, hoewel dat nu toch wel even slikken zal zijn. Veel sterkte en succes ermee !
  liefs Merel

  Lees ook: Zwanger, en nu?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct