Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

280941 Dan Zijn We Bijna Even Ver

 • Auteur
  Berichten
 • #1286943

  He ank

  Leuk die berichtjes. Volgens mij geniet je moeder met volle teugen. Moet ze zeker doen! Bedankt voor de felicitatie.Ik ben volgens mijn berekening a.s. vrijdag 10 weken. (want mijn laatste ongi was 18 juni).
  En dat moet ook wel, want ik had de 1e week van juli (dus rond de innestelling) al klachten , en die zijn al die weken niet weggeweest.
  Ik ben vandaag vrij. Ik ben nu zo blij dat ik dat gedaan heb. Vorig jaar had ik nl. 2 middagen vrij. Maar ik zat altijd nog wel een paar uur op mijn werk (ik ben kleuterjuf en ben 24 jaar) en nu werk ik 4 hele dagen en ben ik de woensdag vrij. Heerlijk tijd voor het huishouden, en ook al die VK afspraken staan op dag gepland.
  Ik ben zoooooo moe. Vreselijk! Maar ja, dat hoort erbij. vanmiddag ga ik naar mijn huisarts toe. Even praten over de afgelopen periode en ik wil ook vragen hoe het met mijn medicijngebruik zit. Ik heb pufjes voor mijn neus dus…
  He meid, geniet van je Echo!!!! Nog 1 weekje voor mij(1sept) ..
  Liefs Marian

  #3066264 Quote

  Hoi Marian,

  Ik zit hier lekker te klotsen. Voor de echo moet je een volle blaas hebben en ik mag dus niet meer plassen maar moet veel drinken. Aangezien ik elk half uur moet plassen de laatste weken valt dit nog niet mee. Nog een uurtje, dan gaan we weg. Tot die tijd blijf ik lekker even hier want dan gaat de tijd lekker snel. Ik heb nog 1,5 week vakantie….oooo wat heb ik het toch slecht. Ik heb er dan 6 weken op zitten, heerlijk. Ik ben zelf peuterleidster op een gespecialiseerde peuterspeelzaal. Ik werk met autisische kindjes, moeilijk leerende-opvoedbare kindjes en adhd kindjes. Echt de baan van m'n dromen maar zo'n vakantie is wel erg lekker om alles weer even op een rijtje te kunnen zetten. Ik zelf kom uit Den Bosch, waar kom jij ergens vandaan????

  Ik 'spreek' je wel weer en ik heb echt heel veel zin in m'n echo straks.

  Liefs, Ank

  #3066265 Quote

  He ank,

  Lachen zeg! Jij zit dus ook in de kinderen vanuit je beroep. Wauw! Ik heb wel een meisje met syndroom van Down in mijn klas, maar verder allemaal reguliere basisschoolleerlingen. Ik woon in Houten. Dus niet verweg. De boemeltrein uit Utrecht die bij Houten stopt, gaat naar den Bosch.
  Ik moet nog wel heel erg aan het idee wennen. Want tenslotte was ik gewoon 1 pil vergeten en was het gelijk raak! Ik begrijp het niet!! Dacht altijd dat ik op mijn moeder leek. Die werd na ruim 3 jaar zwanger van mij door de clomid.
  Wij wilden na 2 jaar huwelijk met de pil stoppen. Nu is het dus een jaartje eerder. 18 juni (precies mijn laatste ongi,) waren we 1 jaar getrouwd.
  Ik vind het echt hartstikke leuk nu, want ik had een poosje geleden al wel ' babykriebels' Maar ik sta nu voor mijn vierde jaar fulltime voor de klas. Ik vind het echt super met de kinderen. En dus 'baal' ik wel een btje dat ik straks echt ga partimen. 2 dagen werken denk ik. Meer wil ik niet, want ik wil wel van onze baby genieten. Alleen, allebei de oma's wonen 50 km bij ons vandaan.Maar er is vast wel een moeder van school die wil oppassen op mijn hummeltje.
  Weet je wat ik erg leuk vind? Mijn opa en oma zijn in november 50 jaar getrouwd. En dit is nu wel een heel leuk cadeau. Ze worden overgrootouders. Trouwens, ik heb al mijn opa's en oma's nog. Dus ga ik volgend week mijn opa bellen dat we met drie personen op zijn feestje komen ipv met twee. TADA!
  Ik was erg blij met die zes weken vakantie. Toen was ik al zo moe. Nu helemaal. Die kinderen vreten mijn energie op. Erg he, ik plas me ook binnenstebuiten. Tot ergernis van Arjan, als ik 's nachts moet. (1 uur voordat hij eruit moet, weet je wel)
  he meis, ik hoor het wel. Heeeeeel veeeeel kijkplezier.
  Liefs mari (sorry, ik ben nooit kort van stof)

  #3066266 Quote

  Heeeerlijk om zo te babbelen toch!!!???

  Nou het is echt toevallig, wij zijn nu ook 1 jaar getrouwd, nou ja, in Mei om precies te zijn. Ik ben ook 24 jaar, we lijken stiekem wel een beetje op elkaar. Mijn echte naam is trouwens Annelies. Op het zwanger worden forum had ik een andere naam aangemeten omdat ik anoniem wilde blijven. Ik word regelmatig Anky ( van grunsven) genoemd omdat ik ook zo'n grote lach heb, vandaar de naam Ank. Op dit forem heb ik die naam maar aangehouden dat kijkt wat gemakelijker voor degene die me kenne van het vorrige forum. Ik was begin april gestopt met de pil. Ik wilde zelf al een hele tij, nou ja, het kriebelde. Mijn manneke wist dat en ik vond dat de volgende stap aan hem was. Ik vond het niet goed om het op te dringen, je moet het samen willen. Nou hebben we in april een nieuwe grote auto gekocht toen hij ineens zei, nou moet de auto ook vol vind ik. Ik wist niet wat ik hoorde, hij wilde kindjes JOEPIE!!!!! Toen liep ik op wolkjes.

  Shit…..ik ga echt uit elkaar klappen zo…..nog 20 minuten, dan gaan we weg.

  Kus, Ank

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct