Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

280975 Door De Pil Heen Zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • #1286977

  hallo ik heb even een vraag
  ik ben zwanger aleen weet ik niet hoelang want ik heb altijd de pil geslikt hoe kan ik dan het beste uitrekenen hoelang ik ong zwanger ben ??/

  #3066384 Quote

  hai,

  even de verloskundige bellen. Je kan het dan namelijk niet uitrekenen. Zij zal een echo maken of je doorsturen voor een termijnecho! Succes!

  Gr AAltje

  #3066385 Quote

  je zal hem wel niet ingenomen hebben!!!,wel heeeel toevallig hoor de andren doen er maanden over en jij door 1 pil vergeten

  #3066386 Quote

  nou zeg wat een domme opmerking,
  omdat je de pil slikte kan er geen datum uitgerekend worden, als je bij de verloskundige bent kan zij doormiddel van een echo kijken hoe oud het kindje al is.

  groetjes

  #3066387 Quote

  wat een klote opmerking zeg, ga niet oordelen oke!!!!!! (jaloers, gefrustreerd?????)

  Hoi ik ben ook zwanger geraakt door de pil, heb hem 7 jaar geslikt, het bleek dat depil te licht voor mij geworden was. Het was even een schok maar kan nu niet wachten tot de kleine er is gelukkig nog maar een weekje en dan zit het er voor mij op!!

  De VK kan het alleen beoordelen na aanleiding van een echo, omdat ze niet weten wanneer je laatste bloeding is geweest (tijdens pilgebruik is cycles regelmatig) en als je de pil niet zou slikken kan het ook onregelmatig zijn. Je weet het dus alleen bij een echo. succes en geniet ervan.

  Een bijna mama

  #3066388 Quote

  hoi hoi,
  ik ben ook zwanger geworden met gebruik van de pil. hoe het kan weet ik niet maar het is zo. de dokter vermoedde dat een vochtophoping bij mijn baarmoeder en linkereistok de oorzaak was. ik ben toen meteen naar de vk doorgewezen om te kijken hoe ver ik was. een andere manier zit er volgens mijn niet op.
  groetjes liefs rowena

  Lees ook: Zwanger, en nu?
  #3066389 Quote

  wat een idioot doe anoniem

  ik ben ook door de pil heen zwanger geworden en heb toen een echo gehad want ik wist echt niet wanneer mijn laatste dag was van mijn menstruatie kun je ook niet weten want je bent niet bezig met zwanger worden.

  veel succes en nog gefeliciteerd

  30 weken zwanger

  #3066390 Quote

  Hoi,

  Ook ik ben door de pil heen zwanger geraakt dus zo zie je maar aan de reakties dat je niet de enige bent en de anoniem gewoon lichtelijk sneu is!
  Bij mij hebben ze ook een termijn echo gemaakt dan kunnen ze het precies uitrekenen.

  Gefeliciteerd en geniet van je kindje!!

  Groetjes Eliane 25wk 2dgn

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct