Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

281028 Zwanger Op Jonge Leeftijd

 • Auteur
  Berichten
 • #1287030

  Hallo dames,

  Ik ben Janine en ik ben net 16.
  Ik ben 3 maanden geleden zwanger geraakt van een spaanse man, ik woon zelf ook in spanje, maar mijn bloed is Nederlands. Ik ben dus ongewenst zwanger. En ben ook nog heel jong om zwanger te zijn. Ik heb het nog niet aan mijn familie verteld: mijn vader is overleden en met mijn moeder heb ik een heel slechte band.

  Ik zou graag ik contact komen met meiden onder de 20 die ook (ongewenst) zwanger zijn. Mijn email adres is janine_berends@hotmail.com.

  Ik zie uw/je reactie tegemoet

  Groetjes, liefs en voor de hoogzwangeren onder ons: Veel Succes en Geluk!!

  #3066577 Quote

  Hoi Janine,
  ik ben een heel stuk ouder en heel gewenst zwanger maar ik wou je toch even een hart onder de riem steken. Ik hoop dat je mensen om je heen hebt die je hiermee helpen. Voor als je besluit het kind te houden: een ongewenste zwangerschap kan leiden tot een heel gewenst kindje en een heel gelukkige moeder, dus probeer het niet te somber in te zien. Het leven neemt soms rare wendingen en vaak als je het niet verwacht kan dat tot heel mooie dingen leiden. Heel veel sterkte toegewenst, het komt allemaal wel goed!!
  Groetjes

  #3066578 Quote

  Hoi Janine,

  Ik ben ook iets ouder en bewust zwanger. Wel heb ik een vriendin die op haar 16de een baby heeft gekregen. Dit was in eerste instantie ook niet de bedoeling maar achteraf is ze zo dol gelukkig en had het voor geen goud willen missen.
  Ik hoop dat alles goed gaat met je en dat je er net zo van mag gaan genieten als mijn vriendin.

  Liefs, Ank

  #3066579 Quote

  Hi Janine,

  Ik kan je niet echt raad geven maar wil je wel heel veel sterkte en geluk toewensen met welke je beslissing je ook neemt.

  Liefs Smargje

  #3066580 Quote

  gewoon een berichtje om te zeggen dat ik je heel moedig vind. hoe de reacties van mensen om je heen ook zijn, boos of verdrietig of behulpzaam of blij, bedenk altijd dat jij de keuzes maakt, want het gaat uiteindelijk om jou! heel veel succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct