Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

keelpijn.

 • Auteur
  Berichten
 • #1289370

  sinds ik zwanger ben heb ik een pijn gevoel bij mijn keel. in het begin was het er 1 keer per 2 dagen en zo steeds meer. nu ben ik 9 weken en ik heb t idee dat het steeds erger wordt. het is niet de hele tijd, maar bijvoorbeeld bij gapen of als ik eens diep adem haal. het is dan een soort steek en gaat dan weer weg. hebben meer mensen dit gehad? dit is geen normale keelpijn, want ik heb ze vaak gehad en die voelen heel anders.
  kent iemand dit? hoe zit dat met zwanger zijn. ben je dan ook eerder vatbaar voor   'zïektes'.

  #3077607 Quote

  Hoi, sorry, maar ik heb ook geen idee wat het kan zijn… Misschien gewoon eens je huisarts bellen om te vragen of hij/zij het weet? Succes, Mikky

  #3077615 Quote

  denk dat ik dat maar ga doen. als t nog erger wordt. ach je haalt je de meest onzinnige vragen in je hoofd. ten minste ik. hihi.

  #3077622 Quote

  Ik zou me niet zo'n zorgen maken Jarnos. Ik heb het idee dat je dat wel doet. Gewoon goed voor jezelf zorgen, misschien wat extra vitamientjes (Gravitamon voor tijdens zwangerschap, wel duur, maar zit alles in) en op je voeding letten. En je niet zoveel zorgen maken.

  Groeten, Taatje
  28w

  #3077681 Quote

  ja beetje zorgen maken do ik wel idd. elk pijntje wat ik heb ben ik bang dat er wat mis is. het is ook maar mn eerste. wie weet ben ik morgen wat meer gerust als ik naar de vk mag. iniedergeval bedankt voor je berichtje.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct