Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

zijn er ook mensen die zo ontzettend veel al zijn aangekomen

 • Auteur
  Berichten
 • #1289410

  Hallo allemaal,

  Ik lees hier en daar allemaal verhalen van mensen die bij 24 weken nog maar 2 kg zijn aangekomen.
  Ik ben 20 weken zwanger en 6 kilo aangekomen en dat kan ik nergens terugvinden.
  Ik voel me nu zo'n uitzondering!
  Ik eet wel iets meer   maar nog geen extreme porties. Voor ik zwanger werd had ik een normaal gewicht.

  Ik hoor graag jullie reacties.

  groetjes,
  Nous

  #3077831 Quote

  Hoi Nous,
  Ik moest een beetje lachen toen ik jou berichtje las. Ik lach je niet uit hoor, absoluut niet!!! Maar ik ben nu 29 weken zwanger en 17 kilo aangekomen. Ik heb ook al eerder op het forum een berichtje geplaatst of er meer vrouwen waren die meer dan 2 kilo waren aangekomen, maar kreeg niet veel reacties. Ik denk wel dat jouw 6 kilo prima normaal is, en echt niet veel! Er zijn zoveel verschillen dat ik me er maar niet meer zo mee bezig hou… (ik moet er bij zeggen dat ik wel 1m78cm ben zelf)
  Groetjes, Taatje

  #3077832 Quote

  Hoi,

  Ik ben nu bijna 31 weken en ben nog maar 4 kilo aangekomen, ik sta wel onder veel druk en weet niet of dat dat er mee te maken kan hebben

  groetjes monique

  #3077833 Quote

  Hoi Nous,

  Ik ben vandaag 27 weken zwanger en ik ben 1.74 m lang en ik woog voor mijn wangerschap 66 kilo en nu woog ik vorige week bij de verloskundige 82 kg. Ik ben dus ook al een hoop aangekomen. In totaal 16 kg. Ik heb ook allemaal putten in mijn benen gekregen, maar ik kan me wel druk gaan maken, maar daar heb ik alleen mezelf mee. Ik ga na mijn zwangerschap weer lekker sporten en op dieeet.

  Maak je maar niet te druk, want de voor je het weet zit je weer op je oude gewicht.

  Groetjes,

  Sabrina (27)

  #3077840 Quote

  Hoi Nous
  Nou een troost! ik ben nu bijna 16 weken en 5 kilo aangekomen! Ik woog 50 en nu 55
  Bij mijn 1e zwangerschap was ik 20 kilo aangekomen (ik ben 1,55) dus was echt een rolmops! Ik   hoop alleen dat ik nu niet zoveel ga aankomen. Ik beweeg veel ik heb nog een dreumes hier rondlopendus ben aardig in beweging. Ik wandel en zwem veel dus weet niet hoe het die 5 kilo er nu al bij zijn gekomen. Dus ja ligt er ook aan denk of je aanleg heb. En ik snoep niet zoveel, valt best mee, af entoe een snoepje ik eet erg gezond dus daar kan het   ook niet aan liggen.

  Groetjes Nancy

  #3077842 Quote

  hoi ik zat hier wat te lezen en moest heel erug lachen( niet uitlachen hoor) ik heb al twee kids en bij beide ben ik totaal 24 kilo bijgekomen, ik woog ook altijd 52. dus vrij tenger, hahahhaha maar ik kan jullie verzekeren het komt allemaal weer goed, ik snoepte ook veel en at mega veel patat, mijn beide kindjes waren 6 pond maar.. bij beide gevallen heb ik me oude figuurtje weer terug gekregen pffffffffffff gelukkig maar,dus maak je niet druk en eet lekker wat je wil hahahah. doei doei

  Lees ook: Zwanger, en nu?
  #3077844 Quote


  Hoi hoi,

  nou, ik begon met 56 kg en weeg nu inmiddels alweer 67 kg, dus 11 kilo aangekomen! Ben nu 29w6d zwanger. Moet dus nog ff haha. Maar heb er totaal geen moeite mee hoor. Laat het zo zeggen, nu mag het hihi….

  Succes iedereen!

  Gr Cody

  #3077854 Quote

  Hoi ,

  Ik ben nu ruim 32 wk zwanger en 14 kilo aangekomen. Gemiddeld komen de meeste 12 a 13 kilo aan dus die 6 kilo van jou zij heel netjes en niks abnormaals. Maar het wisselt heel erg ik ken iemand die 30 kilo is aaangekomen en iemand die maar 8 kilo is aangekomen in de totale zwangerschap.
  Bij de eerste was ik in totaal 19 kilo aangekomen maar helaas zijn er 5 kilo aan blijven plakken ik hoop niet dat dit weer gebeurd.

  Groetjes Bertie

  #3077862 Quote

  Ik zou tekenen voor die 6 kg.
  Ben in mijn 1e zwangerschap 30 kg bijgekomen en daar is hooguit 15 kg weer er vanaf gegaan. Nu ben ik ook minstens 15 kg bijgekomen, zonder daar gekke dingen voor gedaan te hebben.
  Maar het klopt wel dat je met name de laatste weken erg veel aankomt.
  Groetjes, Claudia (35 w + 1)

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct