Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Voor Haagsemama

 • Auteur
  Berichten
 • #1289962

  Hoi hoi,
  Dit is een reactie op de 20 weken echo. Doe het even zo, omdat je het wellicht anders niet meer leest.
  Ik kom dus uit Voorburg (na jaren lang in DH te hebben gewoond). Geinig iemand uit de buurt.
  Ik weet niet zeker of het bij ons standaard is hoor de screeningsecho. Ik ben medish en loop onder behandeling in het Anthoniushove. Mijn gynacoloog maakte eigenlijk gewoon de afspraak, maar 4 vriendinnen van mij (jawel) hebben het allemaal standaard gehad. 1 persoon uit Zoetermeer kreeg het niet (standaard). Ik denk dus dat het meer ligt aan je verloskundige (mijn vriendinnen lopen gewoon via de VK).

  Bevallen moet ik dus doen in het Westeinde. Hartje DH dus.

  Groetjes
  Miranda
  27,0 weken

  #3080907 Quote

  Hoi
  Miranda,

  Leuk dat je het even zo laat weten.
  Ik kom ook uit Zoetermeer,he jammeer dat ze dat niet doen,maar zal het eens voorstellen.Dat andere mensen hier uit de regio dat wel krijgen.Maar dan word het toch een pret echo.Maar bij mijn 1ste had ik er niet eens van gehoord en ik heb het nu al meerder malen gehoord.Maar het is inderdaad leuk om met iemand uit de zelfde regio te praten.

  Groetjes Haagsemama

  #3080975 Quote

  Hoihoi,ik denk reageer ook ff, leuk zeg mensen uit deze omgeving, ikzelf woon ook in Voorburg, en kreeg ook een standaard routine echo bij de 20 weken, gelukkig wel,is toch wel leuk.doen jullie trouwens ook nog een pretecho?ikzelf over 6 weken,dan ben ik 28 weken.nou mischien tot vaker hier op t forum,
  liefs door

  #3080978 Quote

  Hoi Haagsemama,

  Ik woon ook in Zoetermeer, maar heb van mijn verloskundige niets gehoord over een controle echo bij 20 weken. (ik ben wel voor de 16 weken controle geweest en de volgende afspraken is met 20 weken).
  Bij welke verloskundige praktijk ben jij geweest?

  vos

  #3080982 Quote

  Hallo haagse, voorburgse en zoetermeerse mamma's,

  Zeker een aanrader zo'n screeningsecho. Je gaat toch met een geruststelling weg, dat je weet dat alles goed is met die kleine.
  Ik heb (OOK) bij 25,1 wkn een pretecho gehad (bij Babyworld in L'dam. Zit in het Forepark.  Superleuk mens)  en vandaag met 27,1 wkn weer een pretecho.
  Zij is een vrouw aan het opleiden voor de 3-D echo's, dus mocht nogmaals terugkomen.
  Echt gegroeid joh. Die kleine heeft grote voeten en dikke wangen hahahahaha.
  Ik kan het iedereen aanraden. De foto's die je krijgt zijn zo leuk en je krijgt een videoband van een half uur. Echt helemaal te gek.

  Zelf werk ik trouwens in Zoetermeer, dus ken het daar uit m'n broekzak 🙂

  Ik zit trouwens sinds vorige week op Zwangerschapsyoga op de Bezuidenhoutseweg. Bekend???

  Groetjes,
  Miranda

  #3080983 Quote

  Hallo allemaal,

  Ik kom zelf ook uit Zoetermeer en heb dus wel een 20 weken echo gehad. Ik zit bij verloskundigenpraktijk Keita. Ik weet eigenlijk niet of het echt standaard is, ik kreeg de keuze voorgelegd omdat het ook iets met je verzekering te maken schijnt te hebben. Weet verder niet hoe dat zit bij de OHRA, maar ik heb geen rekening gehad ofzo dus ik neem aan dat het gewoon vergoed wordt!
  Ik zou het gewoon navragen bij je verloskundige!

  Ik moest trouwens voor de echo naar een praktijk in Den Haag, aan het Frankenslag (Statenkwartier). Misschien dat ze je daar ook zonder verwijsbrief kunnen helpen? Was een hele aardige vrouw.

  Groetjes, Silke
  25w1d

  Lees ook: Zwanger, en nu?
  #3080984 Quote

  Wel leuk allemaal a.s. moeders uit de haagse regio!

  Ik ben in mei vanuit Den Haag (bezuidenhout) naar Zoetermeer (dorp) verhuisd.. maar werk wel in Den Haag.

  Ik ben hard aan zo'n echo toe, je blijft je toch steeds afvragen of alles wel goed gaat. Ik ga gelijk even op internet zoeken naar "pret"echo bureaus.

  vos

  #3080995 Quote

  Hallo Allemaal,

  Ik zit ook bij verloskundige keita.
  En vandaag bij mijn controle zij ze het al meteen van met 20 weken heb je een controle echo.Dus mijn vraag was eigenlijk al weer gesteld.En ik kon zelf uit 3 echoburo's kiezen waar ik naar toe wou.Silke/Vos uit welke wijk komen jullie ik kom uit wijk 16.En is het jullie 1ste kindje of 2de kindje.Die van mij het 2de.

  Groetjes Haagsemama

  #3080996 Quote

  Hoi Miranda,

  Leuk die zwangerschapsyoga dat wil ik heel graag gaan doen.
  Maar kan me er eigenlijk geen beeld van indenken hoe het daar gaat.Maar kan je daar ook een lesje op proef doen?of weet jij dat niet?.Want het zou me wel heel leuk lijken om daar aan mee te gaan doen.

  Groetjes Haagsemama

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct