Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

8wk en mijn broeken kunnen niet meer dicht.

 • Auteur
  Berichten
 • #1290016

  Hoi,

  Ik vroeg me af of er meer mensen zijn waarbij al snel de kleding niet meer paste. Ik ben 8wk 6dgn zwanger en ik pas nog maar 2 broeken. Ik heb niet veel gegeten want ben goed misselijk maar mijn buik groeit als kool. Ik vind het erg snel en had dit niet verwacht. Dat je nu groeit vanaf de 14 weken kan ik er in komen maar dit gaat zo snel.
  Help!!

  #3081211 Quote

  Hoi hoi,

  Ik had precies hetzelfde probleem rond de 7 weken. Maar volgens mij was ik toen overal  wat ronder van de hormonen. Nog niet van een "echte" buik. Ik ben   nu bijna 16 weken en sinds  2 weken zie ik een zwangerschapsbuik. En het gaat heel hard in 2 weken!!!

  En nu ben ik ook al best wel trots op mijn buikje!! Geniet er lekker van!

  Groetjes
  Marloes

  #3081212 Quote

  HOI,

  Ik ben nu 7,5 week zwanger en bij mij zie je ook al sinds een week een klein buikje en een beetje rondom mijn taille iets meer. Ik heb van mij zelf een maatje 38 en bij sporten altijd van die strakke aerobiqpakjes maar dat kan echt niet meer. Ik had het idee dat iedereen naar mijn buik keek hihi!
  Ik heb nog nooit een buik in mijn leven gehad dus ik moet wel wennen. Ik vind het niet erg om een buik te krijgen maar wel als het nog geheim is! Donderdag heb ik gelukkig al de echo en als die goed is dan is het geen geheim meer!

  gr
  marielle
  ps: ik begin ook langszaam uit mijn bh te groeien en ik heb al een cup D!!!

  #3081215 Quote

  Ben morgen 7 weken en ook bij mij trekken mijn broeken enorm in mijn kruis. Vooral aan het einde van de middag en 's avonds zitten ze ook in mijn taille veel te strak.
  Heb van het weekend een joggingbroek gekocht voor 's avonds: een aanrader!
  Ook mijn sportbroek ligt al achter in de kast. Die kan ik echt niet meer aan….
  Inderdaad erg lastig als je het nog geheim wilt houden.
  Nu 'klaag' ik al een tijdje dat ik steeds dikker wordt, dus mensen denken dat het daar aan ligt… hihi!

  Femke

  #3081256 Quote

  wauw,ik ben zondag 15 weken en loop nog in mijn spijkerbroek ook bij mijn vorige 3 had ik tot 5 mnd mijn eigen kleren nog aan

  #3081358 Quote

  Hallo,

  Ook ik heb hier "last" van. Ben nu 9w3d en heb vandaag voor het eerst een zwangerschapsbroek aan. Zit eigenlijk wel erg lekker….
  Mijn gewone broeken zitten over het algemeen niet echt lekker, dit is al zeker 2 weken zo. De rits gaat nog wel dicht, maar de bovenste knoop niet en de tailleband zit al helemaal te strak. Ik kan nog wel een paar broeken aan, maar dan… wat moet ik daarbij aan.

  Ik heb het gevoel dat iedereen het al kan zien, en veel mensen weten het nog niet. Ik ben nu wel zover dat het me niet meer uitmaakt, dan zien ze het maar. Maar ik moet het op mijn werk nog wel vertellen.

  Ik ben ook zwanger van de 2e, misschien dat mijn buik daardoor zo snel groeit. En niet allen dat, mijn borsten zijn ook zeker al 1 cupmaat groter gegroeid!

  Eswemama.

  Lees ook: Zwanger, en nu?
  #3081365 Quote  Hallo..

  Dat laatste berichtje, komt me zo bekend in de oren! Ik ben zelf morgen (zaterdag) 10 weken zwanger, en pas sinds ongeveer 8 weken ook bijna al mn broeken niet meer, ik droeg dan wel vaak heup broeken maar tog!?

  Mn buik is al flink gegroeid, kan het ook niet verberegn ik droeg altijd gewoon korte en redelijk strakke kleding. dus kan moeilijk nu ineens wijde losse kleding aandoen.. al mn broeken passen niet meer rond mn heupen en inderdaad de knopen en de boorden zijn te strak en vooral als ik zit..

  Maar wat moet ik dan aan.. ik weet het echt niet? thuis kan ik een sportbroek aan doen (thuispak) maar buiten overdag dan? De positiebroeken zijn nog te groot?!
  Dus wat dan? Als iemand een tip heeft laat maar weten… al te graag?!!

  Aankomende dinsdag heb ik mn 2de echo.. dus alweer een heel spanning minder al alles goed is! allemaal veel succes en veel geluk!!

  Liefs Chantal

  #3081366 Quote  O'ja vergeten te vertellen.. dit is onze 1ste!!

  #3081369 Quote

  Ha Meiden,

  Ik ben nu zwanger van onze 1ste kiddie. Ik zit nu op 30 weken…
  Toen ik 5 weken zwanger was vroegen mijn leerlingen al of ik zwanger was! Maar mijn darmen waren gewoon flink uitgezet… Na een aantal weekjes was mijn buik weer plat. Na 10 weken werd ik weer dikker, en ik vreesde echt voor mijn trouwjurk…
  Met 13 weken ben ik getrouwd in een strakke jurk,en die paste nog! Hoewel hij iets strak zat bij mijn borsten… Is alles goed gegaan, en heb ik prachtige foto's…
  Toen ik ineens mijn broeken niet meer paste, en over ging op positiekleding zaten mijn broeken de ene week super, en de andere week zakte ze weer van mijn kont af! Dat was wel eens lastig…

  Geniet allemaal van jullie wondertje… En ook van jullie mooie buik. Mijn partner is reuze trots op mijn ronde buik! Dat zal bij jullie ook vast snel goed te zien zijn.

  Groetjes J (dec forum)

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct