Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

285856 Bloedverlies In De 14e Week

 • Auteur
  Berichten
 • #1291858

  Hoi allemaal,

  Ik hoop dat jullie kunnen helpen.
  Ik ben zwanger van ons 2e kind. Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik de eertse 14 weken regelmatig (wekelijks een 1 a 2 dagen) licht bloedverlies gehad. Nu ben ik 14 weken en 3 dagen zwanger van de 2e en het leek erop dat het bloedverlies  (en de daarbij horende onzekerheid) minder was. Ik had pas 2 keer een heel klein beetje bloedverlies gehad. Tot zaterdagnacht. Ineens had ik flink wat bloedverlies. Ik heb de verloskundige gebeld. Deze is de volgende ochtend langsgekomen en het hartje klonk goed en regelmatig. Toch blijft het bloedverlies (bruin) aanhouden al is het wel wat minder dan de zaterdagnacht. Ik wordt hier zo onzeker van.
  Mijn vraag is nu; hoe groot is de kans nu nog dat ik toch een miskraam krijg? Het hartje klopte immers goed en ik heb met 12 weken en 5 dagen een echo gehad waaruit bleek dat het kindje goed gegroeid was.

  Kunnen jullie me helpen??

  Een onzekere Melanie (moeder van Ynske)

  #3091823 Quote

  Hallo,

  Ik snap dat je nu super onzeker bent geworden.
  Zoals ik vaker op dit forum heb verteld ik heb bij 8w2d een hele heftige bloeding gehad en dacht toen zelfs dat ik een miskraam had. Maar ondertussen ben ik 19w4d zwanger en doet het kindje het nog steeds goed.
  Het bruine bloedverlies kan nog een behoorlijke tijd aanhouden , duurde bij mij ongeveer een week of 6. Toch zou ik als ik jou was doorverwezen willen worden naar de gyn voor verder onderzoek. Puur om te kijken of de reden van de bloeding te achterhalen is.
  Ik denk dat je hier ook best recht op hebt. Heel veel sterkte!

  Groet Xanthe

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct