Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

285867 Ik Weet Het Even Niet Meer

 • Auteur
  Berichten
 • #1291869

  Hoi hoi,

  Ik zit momenteel op het forum zwanger worden. Ik ben 30 jaar, vanaf begin februari bezig om zwanger te worden van ons derde kindje. Nu heb ik een vraag aan de zwangeren onder jullie want ik weet het even niet meer. Misschien dat iemand van jullie hier antwoord op heeft?!

  Nou, ik zit in ronde 3. Altijd (met of zonder pil) regelmatig ongesteld, met 27/28 dagen. Afgelopen maandag had ik mijn NOD (uitgaande van 27 dagen). Maar tot op heden nog geen ongesteldheid. Maar ik verlies nu wel een dag of drie wat bruins, geen bloed.

  Ik heb met Sensitest getest en test negatief…..

  De vorige keer had ik ook wat bruin verlies maar werd toen wel keurig met 27 dagen ongesteld. Dat ging vooraf met buikkrampen en hele erge rugpijn. Nu voel ik me gewoon goed. Geen krampjes helemaal niets…

  Ik vraag me af…. ben ik nou gewoon niet zwanger en laat mijn ongesteldheid op zich wachten (ongeacht ik helemaal niets voel aan buikpijn of rugpijn) en is mijn cyclus gewoon verlengd?!?!

  Of zou ik even goed zwanger kunnen zijn en is het hormoon nog niet zichtbaar?

  Wie weet het wel.. want ik weet het niet meer!

  Groetjes,
  Heitje

  #3091856 Quote

  Dit is een vraag die niet zo makkelijk te beantwoorden is. Beide mogelijkheden staan open. Ik zou als de ongesteldheid uit blijft over een paar dagen gewoon nog eens testen.

  Sterkte met afwachten en de onzekerheid tot die tijd.

  Groet Xanthe

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct