Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

285898 10 Weken En 4 Dagen Zwanger Zie Niks Voel Niks Behalve

 • Auteur
  Berichten
 • #1291900

  Misselijkheid, krampjes en trekjes in de buik

  Verder zie ik helemaal niks van de zwangerschap. Dit weekend was ik met mijn man naar een grote babyzaak om te kijken voor een bedje kast en commode kinderwagen etc. zie ik daar allemaal vrouween met dikke buiken…kom ikke aangekakt met mijn platte buik…ik viel echt een beetje uit de toon hoor haha!

  Verschilt dat nou per vrouw, hoe snel je een buik krijgt etc?…het enige wat bij mij groeit zijn mijn borsten …en die waren al niet klein…pfffff

  Hoe gaat het allemaal met jullie?

  Liefs Aicha.

  #3092028 Quote

  hoi hoi

  ik zou ook graag gehad hebben dat ze het op dat moment al bij mij konden zien. maar dat groeit echt 1 of 2 weken later pas dan die beruchte 10 weken zeg maar.

  Maar maak maar eens een foto van je nu en dan over een maand ofzo.
  je gaat echt een verschil zien. ik dacht namelijk ook van go ik ben al stevig van me zelf dus niemand zal zien dat ik zwanger ben. nou forget it. dus wel he.

  En het kan echt wel een verschil uitmaken tussen de eerste paar maanden. want ik heb nu toch echt al wel een behoorlijke toeter zeg maar.

  ik heb op onze fam site ook een dagboek staan waar ik dus elke keer wat in schrijf om zo ook voor me zelf een beetje op de hoogte te blijven en de foto's natuurlijk ook he.

  Nou ik hoop dat je er wat aan heb.

  Groetjes Jantine

  #3092035 Quote

  Het krijgen van een dikke buik verschilt van vrouw tot vrouw en van zwangerschap tot zwangerschap. Sommige kunnen met 20 weken nog een normale broek aan en andere krijgen de knoop met 8 weken nog niet dicht.
  Maak je geen zorgen jou buik komt ook wel!

  Groetjes Lillian

  #3092045 Quote

  Ik heb ook nog heel lang mijn gewone broeken aangekund. Als mijn broek iets krapper werd, heb ik een elastiekje in mijn knoopsgat gedaan, dat ging ook goed.

  Heb pas sinds vorige week echt positiemode aan. Ik ben nu 24 weken en
  heb sinds vorige week een enorme groeispurt, mensen gaan het nu ook pas goed  zien.

  Het is mijn 1e, misschien dat dat ook nog scheelt. Begreep dat bij een volgende zwangerschap je het eerder gaat zien.

  #3092053 Quote

  Hoi,

  Ik kan sinds 8 weken mijn eigen kleding niet meer aan. Niet omdat het niet paste maar omdat het gewoonweg niet lekker zat. Ik ben nu 14 weken en 1 dag en heb al een buik.

  Maar mijn borsten zijn gegroeid van cup a naar een flinke cup c. Als dat zo doorgaat  mag ik blij zijn dat ze een beetje mooi blijven. Ik heb nu al Stiae op mijn borsten.

  liefs helma

  #3092055 Quote

  hahaha ja dat ken ik
  ik was ook met mijn vriend naar allerlei babyzaken wezen kijken bij mij zie je helemaal niks omdat ik al smal ben van mezelf
  en ben nu pas 8 weken zwanger maar zodra je weet dat je zwanger bent wil je gelijk voor alles kijken enz (tenminste ik…)
  en daar liepen ook   vrouwen met enooooooorme buiken en ik……. haha

  groetjes renata

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?
  #3092062 Quote

  Hallo, bij m'n eerste begon m,n buik pas bij 4 maanden te groeien. Ben nu 8 weken zwanger en begin nu al een buik te krijgen.Moet m,n zwangerschapskleding bijna gaan dragen. Vanaf ongeveer 16 weken kun het voelen schoppen, sommige vrouwen nog een paar weken later. Het ligt er net aan hoe je placenta ligt.

  #3092095 Quote

  Hoi Aicha,

  Het kan ook zijn dat je in de babyzaak vrouwen zag met dikke buiken omdat zij veel verder zijn dan jij in de zwangerschap. Ik ben pas met 26 weken voor het eerst zo'n zaak binnengewandeld om een kinderwagen aan te schaffen (ik haat shoppen, namelijk… en zeker van die verkopers die op je sentiment inspelen: zo van: je wilt toch het beste voor je kind en je dan meteen het duurste van het duurste willen aansmeren.)  Het viel mij juist op hoeveel vrouwen er zo vroeg bij waren, waar nog niks te zien was. Hahaha, zo zie je maar. Iedereen doet het op  haar eigen manier.

  Veel plezier met lekker dik worden!
  Noralieke

  PS. Ik ben met 20 weken overgestapt op zwangerschapskleding. Heb ik ook zo lang mogelijk uitgesteld (vanwege die haat voor shoppen dus ook weer..)

  #3092135 Quote
  quote: Noralieke reageerde document.write(friendlyDateTimeFromStr('09-05-2006 17:58:41'));


  Hoi Aicha,

  Het kan ook zijn dat je in de babyzaak vrouwen zag met dikke buiken omdat zij veel verder zijn dan jij in de zwangerschap.

  Hoi Noralieke, heb je bovenstaande even gequote…Denk je?? duh! hahahaha
  het was meer het effect dat dat had…

  Jij ook veel succes met je zwangerschap en ja…ik wacht nog steeds op mijn buik.

  Aicha.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct