Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

285999 Misselijk Wat Moet Ik Doen Wie Kan Mij Helpen

 • Auteur
  Berichten
 • #1292001

  Hallo Dames
  Ik ben Pam en ben nu in mijn 10 week van mijn zwangerschap. Volgens mij gaat allesprima maar er is 1 probleem. Ik ben vreselijk misselijk. Eigenlijk ben ik de hele dag en nacht ziek. Ik ben al bij de huisarts geweest en heb emesafene gehad. Dat verminderdt het een beetje in de zin van dat ik nu af en toe wat binnen houd maar ik voel mij al weken beroerd en hoppdat het met 12 of 13 weken over gaat. Ik heb gelezen over gemberwortel dat dat helpt. Wie heeft dit ook gehad en kan ik hier nog iets tegen doen. alvast bedankt Groetjes Pam

  #3092569 Quote

  Hoi Pam.
  Wat een ellende he, die misselijkheid. Ik ben nu bijna 17 weken en soms nog wat misselijk als ik moe ben. Verder ga ik nu pas een beetje opknappen…..
  Ik heb van week 6 t/m 14 Promethazine geslikt. Dit hielp eigenlijk alleen tegen het spugen (nog maar 1 of 2 x per dag). Emesafene hielp dit keer helemaal niet bij mij. Ik heb ook gemberthee etc. geprobeerd, maar ik denk dat mijn reactie op het HCG hormoon te heftig was voor de huis-tuin-en-keukenmiddeltjes. Vanaf week 16 neemt de placenta de werking van het hormoon over en verdwijnt het langzaam uit je lichaam. Daarom ga je je meestal vanaf week 12 zo'n beetje weer wat beter voelen. Helaas….een wondermiddel bestaat nog niet. Je hebt nog een paar weekjes te gaan!!! Hou vol en straks wordt alles beter, echt waar!!
  Patricia

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct