Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

goedkoop geboortekaartje gezocht.

 • Auteur
  Berichten
 • #1293014

  Hallo allemaal,

  Vind het niet leuk meer die prijzen voor een geboortekaartje. Je bent zo 250,00 kwijt voor 100 kaartjes, dat is wel dik 5 gulden per kaartje. Kan nog niet van de gulden af sorry. Heeft er iemand een tip waar ik goedkoop een kaartje kan bestellen via internet? Hoop snel wat te horen. Ben bijna 31 wk, heb nog wel ff maar wil graag klaar zijn met alles.

  Groetjes Sylvia

  #3098323 Quote

  Hoi Sylvia,

  heb helaas geen idee waar je aan goedkope kaartjes kunt kopen. Zou het zelf ook wel willen weten eerlijk gezegd hihihi.
  Maar misschien moet je even bij Google geboortekaartjes intypen, wie weet?
  Het is natuurlijk ook een idee om zelf kaartjes te maken…….

  Groetjes Sabrina.

  #3098363 Quote

  Mijn nichtje had een heel mooi kaartje zelf gemaakt: Een mooie foto van de baby, daarvoor een kalkpapiertje met alle tekst  en bij elkaar gebonden met een strikje. Erg mooi en sjiek en toch leuk voor je portomonee

  #3098358 Quote

  Hi,

  Wij gaan ze ook zelf maken, kaartjes laten drukken is echt te duur.
  Op internet kan je allerlei ideetjes op doen…

  Ik heb al helemaal iets in mijn hoofd 🙂

  Liefs
  Nens

  #3098354 Quote

  We zijn zelf bezig met het ontwerpen van kaartjes op geboortepost.nl de kosten van een kaartje is hier 1,50 incl. verzenden naar het adres waar het heen moet , adressen kun je van te voren importeren zo heb je er na de geboorte weinig omkijken naar en extra kaarten voor thuis zijn 1,30 pst.
  Het leuke is dat je de kaarten helemaal zelf kunt ontwerpen met voorbeelden , maar ook eigen foto's en zowel voorop als binnenin in elke willekeurige kleur je tekst kunt plaatsen zonder meer druk kosten. Voor 14.55 besteld is de volgende dag in huis.

  Groet Xanthe

  #3098350 Quote

  Hihi, ik las Maria's reactie pas nadat ik die van mij had geplaatst.
  Hetzelfde idee dus.

  En als je zelf de kaartjes maakt, zijn ze ook nog een heel persoonlijk.
  Das toch heel mooi!

  Lees ook: Zwanger, en nu?
  #3098349 Quote

  Ik zou lekker zelf kaartjes gaan maken.
  Dan koop je mooi papier en daar zet je dan de naam en datum op en een mooi gedichtje ofzo.
  Hoeft niet moeilijk te zijn.
  En je kunt het zo duur maken als je zelf wilt.

  Succes!

  Liefs, Nadine.

  #3098348 Quote

  hallo

  ik denk dat het ook wel uitmaakt waar je je kaartjes laat drukken. ik ben voor 65 kaartjes helemaal niet zo veel geld kwijt. sommige kaartjes zijn heel duur en er zitten ook goedkopere leuke kaartjes tussen. wij zijn omdat we er minder dan 100 hebben genomen 1.65 per kaartje kwijt maar precies wat we willen en in kleur gedrukt.

  je moet even de drukkerijen in je buurt nabellen om te vragen wat de zetkosten zijn enzo.

  wat je ook kan doen is bij een soort stichting (bij ons heet het geloof ik gemiva ofzo) W  waar gehandicapte mensen werken je kaartjes laten drukken/kopieeren daar is het vaak heel veel goedkoper dan bij een drukkerij omdat ze geen winst mogen maken,

  succes

  #3098347 Quote

  Wij hebben bij de geboorte van onze dochter gekozen voor kaartjes van Unicef. Deze zijn blanco en kan je zelf thuis printen. Ik had wat goedkope blaadjes van het juiste formaat geknipt en net zo lang zitten frutten tot alles klopte voor zowel mijn jongetjes als meisjes kaartje (het kaartje was overigens wel unisex). Toen onze uk geboren was, was het een kwestie van het juiste bestandje openen (datum gewicht en andere relevante gegevens toevoegen)  en printen maar. De kaartjes zijn iets van 1,35 pers stuk. Je betaald geen drukkosten en je helpt ook nog het goede doel! (http://www.unicef.nl)

  Succes met zoeken, is toch stiekum ook wel leuk, geboortje kaartje voor je aanstaande kindje uitzoeken!

  #3098336 Quote

  Hoi, we zijn ze zelf ook aan het uitzoeken en ben er achter gekomen dat de drukkosten bij internetshops duurder zijn dan bij de drukkerij om de hoek. De prijzen voor de kaartjes zijn hetzelfde. Dit scheelt ook al aaanzienlijk in de totaalprijs.

  Groetjes Naatje

  #3098332 Quote

  ik heb het geluk dat manlief kunstenaar is, hij ontwerpt ze dus zelf (last minute hoor, eerst zien hoe ons mormeltje eruit ziet)

  maar ik kreeg pas een kaartje van volgens mij iets van poobies of poobles of klinktalszoiets, daar kun je ze zelf op internet samenstellen met evt ook eigen foto's, dat kaartje was met stilo fotootjes van de kinderkamer gemaakt door de papa zelf, zag er erg leuk uit! denk dat die niet zo duur waren als de prijs die jij noemt.

  succes!

  #3098330 Quote

  hoi,
  Ik weet niet op welke site je hebt gekeken maar ik vind de prijs die je noemt ook wel wat hoog. Ik heb zelf boeken bij de drukker gehaald van onder andere beebie en co en baby folly. Die staan ook op de site http://www.geboortekaartjes.nl
  Je hebt inderdaad kaartjes van onder de euro per stuk (met zwarte inkt, met bv rode inkt wat duurder) PLus dan nog wel de drukkosten. Het gaat dan om gewone dubbel gevouwen kaartjes.
  Wil je iets met een doorzichtige folie of een los dingetje erop geplakt..tja dan betaal je daar wel aanzienlijk meer voor.
  Het si maar wat je wilt, maar 2,50 per kaartje is wel wat veel.
  Ik heb op de bovengenoemde site verschillende voorbeeldjes laten uitrekenen en dan is kom je gemiddels op 169 euro per 100

  groeten Elke

  #3098329 Quote

  hoi

  kijk eens op http://www.geboortekaartjes.nl daar hebben wij 1,5 jaar geleden de kaartjes voor onze dochter weggehaald en die waren 0,81 eurocent per stuk. En het zijn echt prachtige kaartjes hebben er toen veel complimentjes over gehad. De service is super, we hadden de kaartjes dezelfde dag nog in huis.

  #3098324 Quote

  De goedkoopste manier is natuurlijk om zelf kaartjes te maken. Met de computer is dat heel makkelijk. Je hoeft alleen maar mooi papier te kopen. Mijn broer heeft dat voor zijn beide dochtertjes gedaan en het is erg mooi geworden. Je kan dan zelfs een foto van de kleine erop af laten drukken.
  Verder inderdaad even via Google zoeken. Ik heb geen idee, wij hebben kaartjes laten ontwerpen via een vriendin die bij een drukkerij werkt. De prijs viel best mee, maar we kregen ook korting.
  Veel succes.

  Liefs Maria
  36w3d zwanger van 2e zoontje!

  #3098370 Quote

  Deze keer ga ik ze bestellen bij geboortepost.nl, waar iemand al eerder over schreef. Je kan hier zelf iets ontwerpen of een ontwerp kiezen.

  Bij mijn dochter heb ik ze voor een deel laten maken door verstandelijk gehandicapten. Zij hebben slabbetjes uitgeprikt en er een figuurtje opgeplakt en ik heb zelf de tekst erin gezet (op gekleurd papier, met ribbeltjesschaar geknipt). Het 'algemene' stukje met je naam, adres en bezoektijden o.i.d. kun je al ruim van te voren printen + plakken.

  #3098391 Quote

  als je kijkt op http://www.kindjeopkomst.nl   staan hele leuke geboorte kaartjes
  ik ben een jaar lang gratis lid via z&z en krijg 15% korting op  de geboortenkaartjes bij cards en cards   babyshoppen met ledenkorting en oppas voor oppas service   en nog veel meer ,

  zal ff kijken als ik jouw was    

  en wij hadden ze drie jaar terug bij een drukker gekocht en voor 150 kaartjes   250 euro kwijt    

  nu via deze site   ben ik hooguit voor 100 kaartjes 124 euro kwijt incl   drukkosten   en daar gaat  die 15% nog van af
    maar dan heb ik luxe kaartjes met zwarte inkt gedrukt  

  andere   inkt kleur betaal je meer voor  

  kijk maar of het wat is voor je en   misschien is het lidmaatschap wat voor jouw    

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct