Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

28715 Zo Raar

 • Auteur
  Berichten
 • #1034717

  dag meiden,

  Ik heb eigenlijk zondag mijn NOD, op dag 18 (30-12) een positieve ovutest gehad, dus mijn ei, en goed geklust…nu ga ik net naar de wc en bij het afvegen helderrood bloed??? snap er niks van?? das toch wel erg snel na je ei dat ik ongi word, dat heb ik normaal dus nooit!! altijd precies 14 dagen erna ongi…heb nu maar ff een verbandje erin gedaan en kijk het ff aan…innesteling ken ik niet, bij mijn 1ste ook niet gehad, maar bij het afvegen net, was het toch echt een veeg en niet 1 druppel, dus volgens mij kan innesteling dan ook niet?? wel echt ongigevoel, dus waarschijnlijk is het dat toch…
  wel balen om 5 dagen eerder ongi te worden dan normaal en pas 9 dagen na mijn eisprong…hebben meerdere dames dit gehad???Ik wist niet beter dan dat er altijd 14 dagen na je eisprong tussen zat, maar nu heb ik het dan toch lekker helemaal mis…

  nou ja, ik kijk wel of het doorzet en anders morgen doorzet en op naar de volgende ronde dan!!! maar ff zien w=hoe ik dan mijn nieuwe NOD bereken…zucht….

  bedankt voor het lezen hahahahaha sorry voor het zeuren!!

  liefs en succes allemaal, sweety

  #2938469 Quote

  Hey Sweety,

  Hoe is 't met jou? Zijn de RD's doorgebroken, of nog niet? Ik heb iets soortgelijks, ik zit in ronde 1 voor mijn 3e kindje. Ik had vanochtend ook wat bloedverlies, maar dus helemaal geen ongigevoel, was dan ook erg verbaasd. Het maandverbandje is bij mij nagenoeg schoongebleven en heb nu dus ook geen bloedverlies meer.  Ik vraag me dus af wat het zou kunnen zijn. Ik zit op dag 30 van m'n cyclus en heb nog nooit zo'n korte cyclus gehad, eerder 36 of 46 dagen. En mijn temp is erg laag en is ook nog niet hoog geweest, of dit bij mij te maken heeft met m'n ei, ik zou 't echt niet weten??? Laat je ff horen hoe 't met je gaat?

  Groetjes!

  #2938491 Quote

  hee espritfreak,

  nee, tis alleen bij die veeg gebleven, nu niks meer, nada noppes njente!! schoon verbanjdje op 1 druppeltje bruin na. net weer naar wc en bij vegen niks, heel klein beetje bruin maar dan moet je goed kijken…ik zie wel morgen!! dan zal het waarschijnlijk morgen wel doorzetten vermoed ik!

  ja, slopend kan het zijn he, zeker als het anders is dan anders…maar ja, we zijn helaas niet de enige hahahahah hoe gaat het nu met jou?? ik heb wel nog een hoge temp..dus mischien keldert hij morgen wel naar beneden?? we zien wel!

  liefsssssssssss sweety

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen