Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

28730 Kruidvattesten Aarghhh Cb Ook Aaarghhh

 • Auteur
  Berichten
 • #1034732

  Wie heeft er ervaring met de kruidvattesten? en dan wel die van 2 voor 4,99.
  Ik snap er helemaal niks meer van.
  1 dag overtijd heb ik getest met etos en die was heeel vaag twee streepjes. Maar omdat mijn cyclus altijd schommelt tussen 29 en 36 weet ik nooit zo goed wanneer ik moet testen, dus ik dacht zal wel te vroeg zijn.

  Toen heb ik met 3 dagen overtijd een test van kruidvat gedaan en die gaf na 5 minuten 2 streepjes. De teststreep wel veel lichter dan de controle streep, maar toch.
  2 dagen later nog maar eentje gedaan, maar dan met ochtendurine.
  Zelfde verhaal.
  Ik heb de huisarts al gebeld en gevraagt of ik daar een test mocht doen, maar zij zei, dat hoeft niet want wij gebruiken eigenlijk hetzelfde en een streep is een streep. Dus ik mag de verloskundige bellen.Vandaag een clearblue gehaald en die geeft helemaal niks aan.
  Gewoon mislukt. zelfs de controlestreep kwam niet, maar er kwam wel een blauwe vlek over het andere streepje. Wat moet ik nou denken? Kost me een godsvermogen hahaha.
  Ik voel helemaal niks in mijn buik.
  Alleen mijn borsten zijn een beetje gevoelig.
  Dat ik het niet geloof komt mischien ook omdat het bij mijn eerste 2 jaar duurde voor ik zwanger was en toen had ik allemaal krampjes en misselijk enzo.
  Dit was nu de 2e ronde en dan al raak????
  Kan het gewoon niet geloven.
  Bedankt dat ik even mijn verhaal kwijt kan en hoop dat er iemand ervaring heeft met deze testen, want door de prijs vertrouw ik ze niet hahahahaa.

  #2938811 Quote

  Je bent gewoon zwanger hoor meid! Ook die goedkope testen zijn prima.

  GEFELICITEERD DUS!!!

  De Clearblue test zal wel stuk zijn geweest, maar als er op de andere testen twee streepjes stonden is er HCG in je urine gevonden en ben je dus zwanger.
  Veel last van kwaaltjes hoef je niet te hebben hoor.
  Zo nu en dan doen mijn borsten wat zeer, maar verder heb ik ook nergens last van.
  Wen maar aan het idee dat je mama gaat worden.

  Liefs,

  Twinkel3 (6 wkn, 3 dagen)

  #2938820 Quote

  Hoi,

  Die test heb ik ook gebruikt (2 voor 4,99). De eerste x deed ik het fout, zag gelijk de controle streep en meer niet, dus test weggemikt. Paar dagen later kwam ik erachter dat je 5 min. moet wachten en inderdaad: na 5 minuten stond er een licht streepje. Ik was echt hardstikke zwanger.
  Ik zou trouwens naar de huisarts gaan, wat maakt het uit toch. Je betaalt die lui toch, kunnen zij er ook nog wel een testje tegen aangooien voor de zekerheid. Bestel ze anders via internet, zijn ze stukken voordeliger.

  groetjes, keesje

  #2938998 Quote

  Als ik 3x positief teste (want een streep is een streep), zou ik toch maar gaan geloven dat ik zwanger ben. Ik zou dus zeggen niet twijfelen en een afspraak maken bij de verloskundige!

  En natuurlijk gefeliciteerd, ik wens je een voorspoedige zwangerschap toe!

  #2938999 Quote

  hallo ja dat lijkt mij ook dat je gewoon zwanger bent hoor want ik heb ook de kruidvat test gedaan en die gaf bij mij ook 2 vage streepjes aan en als je te vroeg test dat geeft hij meestal nagatief aan lijkt mij dus gefeliciteerd met je zwangerschap groetjes ramona

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen