Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

supergrote baby!!

 • Auteur
  Berichten
 • #1293397


  Hoi allemaal,

  Zo dat is lang geleden, kon een tijd niet meer zitten achter de pc van de rugpijn maar nu gaat het gelukkig redelijk. Alles ff doorgelezen hoe het met jullie is, gelukkig gaat daar ook alles goed.
  Ik moest gisteren weer naar de gyn en kreeg ook een uitgebreide metings echo omdat mijn baarmoeder zo'n 6 weken vooruit loopt. Nu blijkt dat ik een enorme hoeveelheid vruchtwater heb en dat mijn baby heeeeel erg groot is. Een kindje van deze leeftijd zou rond de 900 gram moeten wegen, mijn baby weegt nu al 1743 gram.   Dat is dus zo goed als het dubbele. Ik dacht dus eerst dat ik dan al verder zou zijn maar daar kan geen sprake van zijn omdat ik met 9 en 12 weken een termijnecho heb gehad en alle embryoos tot 12 weken groeien met dezelfde snelheid dus mijn datum blijft staan op 9 december. Pfff, als hij zo door blijft groeien kan ie gelijk de kleren aan die Lance nu al draagt hahaha. Nee maar ff serieus, ik zit er nu wel aan te denken hoe krijg ik dit mannetje er ooit uit. Het was wel weer mooi om te zien hij liet heel zijn gezichtje mooi zien en heeft al echt een bolle toet zelfs zijn haartjes op zijn hoofdje liet ie zien echt schattig. 9 oktober krijg ik nu weer zon uitgebreide metingsechoomdat ie in een steeds sneller stijgende lijn blijft groeien. Suiker is het ook niet hebben ze ook al getest. Ach ik denk maar zo, ik ben daar in goede handen, ze houden me goed onder controle en mijn babytje is verder helemaal gezond wat wil ik nog meer… Oja het enige wat ik dus nog wel zou willen is van die rugpijn af die begint zo langzamerhand echt steeds ondraaglijker te worden. De gyn zei ook al dat dat niet raar met die enorme groeispurten die die kleine neemt en ik draag alles naar voren, dat kan nooit goed zijn voor je rug zeker niet als je nog zon tijd moet. Er is me al verschillende malen gevraagd van is ie er nog niet en als ik dan zeg dat het nog zon 12 weken moet blijven zitten kijken ze me vol onf=geloof aan hahaaha.

  Nou, ik ga hier ff mijn   grote mannetje uit zijn bedje halen.

  groetjes Martine

  #3100537 Quote


  Hai Martine,

  Wat een verrassing zeg! Geeft het ook problemen met bevallen?

  Wat je nu dus al wel weet …..geen kleine pakje dus! Maatjes 50 kunnen weg blijven.

  Ik heb ook een ongelovelijke buik, waar de VK ook zegt ik veel vruchtwater heb. Alleen is er nooit gezegt dat mijn kindje groot is?

  We weet ik dat mijn kleintje in een stuit ligt en daar ligt het al 3 weken!
  Ik hoor van iedereen dat het op moet schieten om te draaien! Omdat het zo geen ruimte meer genoeg heeft! Nou fijn is dat nog meer zorgen…..

  Nou sterkte er mee…..

  #3100546 Quote

  Jee zeg… is het geen tweeling?
  Nee dat zal wel niet na die echo.
  Misschien dat de baby straks iets minder hard gaat groeien?
  Maar ja die gemiddelde zijn volgens mij gebasseeerd op een baby die aan het einde 3300 gram weegt. Die van jou zal dan misschien 6000 gram wegen. Dat gebeurd wel vaker. Hoop dat het voor jou meevalt. Hoeveel weken ben je nu dan?

  #3100565 Quote

  Jeetje wat een verhaal, kan me voorstellen dat je je zorgen maakt hoor. Ook al gaat alles goed, je wilt het liefste dat alles volgens het boekje gaat he. Gelukkig is het geen suiker.
  Sterkte met je rug meid, met zo'n kleintje die rondhobbelt is het echt niet makkelijk he….

  Groetjes
  Wasabimammie!
  36 weken zwanger en al een meiske van 3 jaar.

  #3100574 Quote

  Hoi,

  Ik ben nu 28 weken en 3 dagen zwanger, maar dat zou je absoluut niet zeggen. Ik wil echt geen zeur zijn en geniet enorm van de getrap en gerol in mijn buik van mijn 2e mannetje. Maar ik zeg wel eerlijk dat zogauw hij ter wereld mag komen dus met 37 weken dat ie dan ook gelijk komt, en niet nog eens 4 of 5 weken blijft zitten hahahaha.
  Ach ja zo heeft iedereen van ons weleens wat te klagen he, helpen we elkaar wel allemaal weer doorheen..

  groetjes Martine

  #3100576 Quote

  wauw dat is nog al wat!
  Het word een keizersnee of niet?!
  Heel veel succes, en ik vind
  het super dat je toch nog geniet
  van je zwangerschap!!!

  Groetjes
    Hanna


       19wk 6dg

  Lees ook: Zwanger, en nu?
  #3100596 Quote

  Mijn eerste kindje was ook erg groot, ben toen met 42 wkn bevallen van een zoontje 4730 gram!
  Nu is mijn buik met 27 wkn weer megagroot, krijg dus ook steeds de reactie is het echt geen tweeling en hoe lang moet je nog?? Om gek van te worden, haha…

  Maar nu controleren ze me erg goed. Ben wel onder controle bij de VK, maar vanaf 36 weken moet ik naar het ziekenhuis, daar krijg ik dus groeiecho's. Blijkt dan dat het kindje weer groot is, dan gaan ze eerder inleiden. Hebben ze het daar nog niet met je over gehad?

  Ben maar niet bang over de grote, vooral niet nu ze het goed in de gaten houden. Mijn zoontje was bij de geboorte natuurlijk wel wat molliger doordat hij zolang was blijven zitten, maar hij was vooral lang.

  Groetjes Sandra

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct