Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

28743 Paar Vraagjes

 • Auteur
  Berichten
 • #1034745

  Ik snap er niets meer van wat er met mijn lichaam gebeurd. Altijd heb ik een cyclus van 28 dagen echt altijd!! 2 maanden geleden duurde het opeens 34 dagen nu 30 dagen.
  Vandaag ben ik namelijk ongesteld geworden. Ben er wel verdrietig om en ga naar ronde 8 en wederom met ovulatietesten aan de slag. Ik las dat iemand ook 2 x per dag testte. Wanneer testen jullie met de ovulatietesten van Matcare of Sensitest? Met CB kun je gewoon in de ochtend testen maar met die andere weer niet. Je mag geloof ik ook 2 uur van te voren niet drinken enz. Weet iemand dit?

  MIsschien een hele stomme vraag en durf hem eigenlijk niet te stellen maar doe het toch maar. Door mijn bevalling is mijn vaginawand zeg maar operatief weer dichtgenaaid. Volgens mij hebben ze dit te nauw gedaan want het is met intiem zijn een ramp. Erg jammer als je zwanger wilt raken want de romantiek gaat er snel vanaf. Wij gebruikte altijd glijmiddel, maar heb begrepen dat dit zaad dodend is. Is er ook glijmiddel welke 100% niet zaad dodend is? Op naar ronde 8.

  Liefs Bibi

  #2939133 Quote

  Hoi Bibi,

  Ik heb ooit iets gelzen over 'preseed"
  http://www.zwangerworden.nu/goedeseks

  Want de meeste glijmiddelen zijn inderdaad zaaddodend!! Waarschijnlijk heb je hiermee meer succes.

  Groetjes Haily

  #2939134 Quote

  gelezen dus

  #2939159 Quote

  Hoi Bibi

  Ik heb tot nu toe helaas ook alleen de "preseed" gevonden. Volgends de site doden andere glijmiddelen niet altijd het sperma, maar vormen vaak ook een "muur" waardoor de sperma niet op de juist plek komt. Maar  preseed is wel behoorlijk duur (6 applicaties voor 19,95).
  Ik heb er zelf dus maar vanaf gezien voorlopig.
  Info kun je vinden op oa: http://www.preseed.nl

  In ieder geval succes..

  Natalie
  (ronde 9, 1e kindje)

  #2939160 Quote

  Ik gebruik trouwens ook de ovutesten van sensitest. Ik ben wel erg regelmatig, dus na de 2e maand heb ik nog maar 3 testen gebruikt per maand. Als je onregelmatig bent gebruik je er dus wat meer. Het bevalt mij prima en zijn ook niet zo duur.
  Succes
  Je kunt ze trouwens bestellen op: http://www.sensitest.nl

  #2939201 Quote

  Hoi,

  vraag me serieus af of glijmiddel idd zaaddodend is, wij gebruiken het ook gewoon en ben nu zwanger. Als je twijfelt laat je dan goed informeren over het gebruik hiervan….

  En als je echt zoveel pijn hebt bij het vrijen ga dan a.u.b naar de huisarts of vraag je toenmalige verloskundige of het mogelijk is dat je niet goed gehecht bent. Het lijkt me ook niet prettig om te vrijen als je zoveel pijn hebt.
  Succes ermee.

  Lotje

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #2939205 Quote

  kijk eens op http://www.testjezelf.nu, goedkoop en erg makkelijk in gebruik. en idd niet alle glijmiddel is zaaddodend, bel maar eens naar je HA!! succes meid, ik ga ook een ronde verder!! hopelijk brengt februari ons meer geluk!!

  liefs sweety

  #2939344 Quote

  hoi hoi,

  Van durex is een nieuwe massagegel en glijmiddel in een! Deze is niet zaaddodend, en je hebt twee vliegen in 1 klap!

  X Deb

  #2939345 Quote

  Hoi,

  Als je echt pijn hebt bij het vrijen zou ik toch naar de dokter gaan. Je hebt nog een heel leven voor je en altijd pijn is gewoon vreselijk toch? En het zou jammer zijn als je door de pijn op een gegeven moment niet meer zou gaan vrijen.
  Wij hebben glij/massagemiddel van durex en ook gewoon zwanger geraakt hoor. Staat ook heel duidelijk op het flesje: niet zaaddodend.

  groetjes, keesje

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen