Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

287573 Bandenpijn Of Iets Anders

 • Auteur
  Berichten
 • #1293575

  Bij de 23 wkn echo bleek dat ons kindje niet goed groeide, de afgelopen 4 weken is ze erg vooruit gegaan en zijn we beide erg gegroeid.

  Sinds een week of 3 heb ik erg veel pijn bij het lopen, voornamelijk als ik een tijdje heb gezeten. Ik loop nu dus met mijn benen half wijd omdat ik niet meer normaal kan lopen.

  Soms is het een dagje weg, maar het komt daarna nog erger terug. Volgens de vk is dit bandenpijn en moeten ze nu extreem rekken.

  Dit is mijn 2de zwangerschap en bij de vorige heb ik geen enkel kwaaltjes gehad en nu bijna alles, dit maakt me erg onzeker.

  De pijn zit voornamelijk bij mijn liezen, en soms ook wat daarboven. Is dit echt bandenpijn en is het zo extreem dat je bijna niet kan lopen en schuifelt omdat je je benen niet kan optillen, of kan het soms iets anders zijn?

  Sinds sept werk ik nog maar 2.5 dagen per week, en heb ik een zoontje van 2.5jr rondlopen en doe ik mijn paard 4x per week, volgens mijn vriend belast ik mezelf teveel maar volgens mij niet.

  Wie heeft raadt en weet of dit echt bandenpijn is of iets anders, wat kan ik ertegen doen en hoe te voorkomen?

  Alle tips en ideetjes zijn welkom

  #3101787 Quote

  Hoi Melani,

  Het kan bandenpijn zijn. Dat weet je niet zeker. Waarom vraag je het niet na bij je verloskundige? Misschien heeft het wel met je bekken te maken. Ik zou dit toch niet zomaar onder banken of stoelen steken en het effe navragen. Dan weet je ook of je je zorgen moet maken ja of nee.

  In ieder geval veel sterkte gewenst.

  Groetjes,

  mama van lieve 2

  #3101789 Quote

  Ik denk dat je man wel eens gelijk zou kunnen hebben hoor. 20 uur werken en een kleine hummel rondlopen, en nog eens een paard om te verzorgen….
  Neem even gas terug, geef je buik en je kindje even de rust om te groeien en je lijf de kans om er aan te wennen dat het weer moet groeien!
  Groetjes
  Wasabimammie!

  #3101826 Quote

  Hoi,

  Ik zou in iedergeval niet zover dorlopen dat je bijna niet meer kunt lopen. Ik kan ook bijna niet meer lopen maar dat komt van mijn bekken. Bij mij zit de pijn in mijn schaambeen en ook in mijn heup en stuitje. Het begon bij mij een tijd geleden, ben nu 36+4 weken zwanger, met  dan een dag wel en dan weer een paar dagen niet. Ik kan natuurlijk niet zeggen wat jij hebt, maar wat het ook is, ik zou wel voorzichtig zijn als ik jou was.

  Succes Nienke

  #3101827 Quote

  Hoi hoi,
  Ik ben moeder van een dochtertje van 4,5 maand en had ook last van pijn daar maar ook rons mijn stuitje enzo vanaf 24 weken zwangerschap. Nu zit ik thuis met ernstige BI. Het is niet gezegd dat jij dat ook hebt maar als je nu al zoveel last hebt laat er dan door een gespecialiseerd fysio naar kijken. Bij mij werden mijn klachten echt onderschat en doordat ik ook nog eens met een vacuum ben bevallen heb ik heel veel last dus ik zeg tegen iedereen kijk ajb uit!!!! Ik hoop dat het niks is maar ik zou er zeker even naar laten kijken. Volgens mij kwam die bandenpijn bij mij ook pas later in de zangerschap…
  Geniet verder van het leven in je buik!!!
  Liefs,
  Mar

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct