Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

287688 Zwangerschap En Voorbereidingen

 • Auteur
  Berichten
 • #1293690

  Hallo luitjes!

  Wat een drukke tijd. Ik ben hard bezig in huis. Dingen uitzoeken
  en weggooien. 2 banen werken werken werken.
  Druk druk druk.
  Het valt me zo verschrikkelijk op dat deze maand oktober al bijna
  weer over is! Zo appart! Ik heb het besef niet eens dat alles zo hard gaat!
  Binnenkort alle babykleertjes door de was.

  Maar hoe ver zijn jullie in de zwangerschap en de voorbereidingen???

  Groetjes Hanna


  morgen 24wk

  #3102461 Quote

  Hoi Hanna,

  Ik wou dat ik kon beginnen met de voorbereidingen! Ik kreeg vandaag te horen dat de babykamer pas over  weken komt en dan ben ik al 33 weken onderweg. Ik maak me wel een beetje zorgen dat wanneer mijn meisje te vroeg is ik nog geen eens een bedje heb!
  Verder heb ik natuurlijk wel al wat kleerdjes gekocht die ik vast kan wassen etc.

  Mijn buik is inmiddels al zo dik dat ik hoop dat wat te kunnen doen aan de babykamer over 2 weken. Schilderen zit er al niet meer in. Ik kan niet tegen de lucht en bukken en boven mijn hoofd werken gaat ook niet zo lekker.

  Maar ja, al met al ben ik druk genoeg met mijn  schoonmaakmanie en nesteldrang

  Groetjes,
  Roos, 31 weken

  #3102467 Quote

  Hoi,
  Ik ben ruim 33 weken en heb helaas nog bijna nits aan de babykamer gedaan. Wij hebben in huis maar 3 (slaap)kamers, waarvan er 1 in gebruik was als studeer/werkkamer. En we hadden nog een halve garage. Die hebben we nu verbouwd tot studeerkamer, de studeerkamer wordt onze slaapkamer. We slapen er al wel, maar het is nog lang niet af. En onze oude slaapkamer wordt de nieuwe babykamer. Vanavond wordt er een muur in onze nieuwe slaapkamer gestuct, dan kan ik de kasten gaan neerzetten en inruimen. Dan kunnen we morgen beginnen aan het verven en behangen van de babykamer. Vrijdag laminaat leggen, zaterdag meubeltjes, zondag klaar. Maar ik denk dat dat te optimistisch is. Zeker omdat we ook een klein "monstertje" van 17 maanden hebben rondlopen.
  Nou ja, het babytje komt de eerste tijd 's nachts op onze kamer te liggen, dus als het kamertje nog niet af is, doen we dat overdag ook maar.
  En net mailde iemand mij nog: Het maakt dat kindje niet uit waar het ligt, als het maar behaaglijk is en het voldoende liefde krijgt.
  Nou mooi toch.
  Groetjes en succes met de voorbereidingen,
  patricia
  33+3  

    

  #3102479 Quote

  Hi ladies,

  Ik ben 30 weken zwanger en ook nog lang niet klaar. Onze babykamer was eerst studeerkamer en die hebben we eerst helemaal moeten uitruimen. We hebben inmiddels een commode, kinderwagen, wiegje, maxicosi en wat kleertjes/frutseltjes.
  Wat nog gedaan moet worden: kamertje verven (alles is nu mooi wit, het hoeft dus niet persé, maar een kleurtje op iig 1 van de muren zou wel leuk zijn), aankleding zoals schilderijtjes, een kledingkast, de spullen van de verloskundigelijst (kruikje, doeken etc), luieremmer, de box, alles wassen.
  Eigenlijk vooral veel dingen kopen/uitzoeken en dus ook een beetje klussen/schoonmaken.
  Als ik het zo teruglees, vind ik het eigenlijk ook wel weer meevallen, dagje shoppen een weekendje klussen en we zijn klaar

  Voor iedereen die nog flink moet aanpoten: heel veel succes, houd in je achterhoofd dat de baby vooral veel liefde nodig heeft

  zwaai,
  Laura

  #3102480 Quote

  hallo allemaal

  ik ben nu 25.4   zwanger en heb de babykamer vorige week laten stuken we zijn gisteren begonnen met de muren te verven en vanavond is dat klaar.
  Dan word volgende week de laminaat gelegd en de week erna worden de rolgordijntjes en gordijnen op gehangen.en dan mag van   mij alles komen.Ik ben volgens mij redelijk vroeg met alles ze vragen aan je om rond de zevende maand alle belangrijke dingen klaar te hebben en in huis te hebben en ik krijg als ik 29 weken zwanger ben de babykamer de kinderwagen de   maxicosi en de box hier thuis gebracht en word ook nog opgebouwd door de babydump dus met 30 weken heb ik alles zover klaar op een paar kleine dingetjes na.ik kan haast niet wachten met de kleertjes wassen en weg strijken.iedereen succes ermee groetjes tammy

  #3102497 Quote

  Hoi hoi,

  Ben 30 weken en ga volgende week de babykamer inrichten. We hebben wel alle spullen al maar moeten nog behangen. ik heb er enorm veel zin in. Ik heb dan ook herfstvakantie dus de hele week voor mezelf. Ik heb ook zo'n drukke baan. Dan kom je echt nergens aantoe terwijl het allemaal zo leuk is.

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?
  #3102503 Quote

  Hoi,
  ik ben erg blij dat ik al veel heb gedaan. Ben vaak ziek geweest en merk nu dat ik erg snel moe ben en de dingen niet meer zo snel kan overzien c.q. op een rij kan zetten als voorheen. De kinderkamer is op een aantal kleine dingen na af.
  Het zijn meer andere dingen die moeten zoals onze grijze container laten omruilen voor een grotere, testament nog laten opmaken, etc.
  Groetjes V.
  27 weken en 5 dagen.

  #3102524 Quote

  de babykamer is bij ons in principe klaar, onze dochter krijgt een nieuwe kamer en daar moet alles nog gebeuren.
  nu hebben we het nog even aan tijd want ben nu 17 weekjes zwanger maar door complicaties van de zwangerschap komt alles op mijn man zijn schouders terecht. en het is toch wel de bedoeling dat onze dochter ruim voordat de kleine komt in haar kamertje kan. heeft ze even de tijd om te wennen.
  maar we hebben alles in huis voor de babykamer dus maak me er niet heel druk om.

  #3102526 Quote

  Hallo dames,

  Ik ben 33+3 en heb alles al in huis voor de bevalling en baby. Ik heb alleen geen kinderkamer. Dat is echt frustrerend. Wij krijgen eind november sleutel van het nieuwe huis dus daar komt dan een nieuwe babykamer en dan moet de saus nog een aantal weken drogen, 4 meende ik???, en dan hopelijk voor de kerst verhuizen, of in de kerstvakantie. En tot die tijd slaapt de kleine bij ons op de slaapkamer in ons huurhuis. Maar ja, dan heb ik allerlei leuke ideeen voor het kamertje maar ik kan er nog niks mee, superergerlijk! Maar ja, heb alle kleertjes al uitgewassen, ben er helemaal klaar voor!!!

  groetjes esther

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct