Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

287705 Onverwacht Zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • #1293707

  We hadden het na onze MK nog wel een paar keer geprobeerd maar toen hadden we zo iets van "na de bruiloft zien we het wel"
  We trouwen dus 05-06-2007
  Maar wat gebeurd er nu.. we zijn dus nu wel zwanger !!
  echt we zijn super blij alleen heb ik al die tijd geen foliumzuur geslikt
  Wat moet ik nu doen ?
  Kan iemand mij helpen !!

  groetjes
  Jolanda

  #3102579 Quote

  Hallo Jolanda!

  Ten eerste van harte gefeliciteerd van je zwangerschap!! Tis en blijft een wonder he?! Je moet je geen zorgen maken over het feit dat je geen foliumzuur hebt geslikt hoor! Je moet gewoon per vandaag beginnen met slikken en er niet bij nadenken wat je allemaal wel en niet hebt gedaan, dan krijg je allemaal stress om iets waar je toch geen verandering meer in kan brengen. Er zijn zoveel vrouwen die zoiets overkomt, en er worden zoveel gezonde kinderen geboren…  Geniet van je zwangerschap!

  groetjes esther (33+4)

  #3102582 Quote

  Heyy Jolanda! Gefeliciteerd! Wat n wonder he!
  Ik heb hetzelfde meegemaakt, wist pas dat ik zwanger was met ruim 8 wkn, door een onregelmatige cyclus! Alcohol, rood vlees, rokerige ruimtes en geen foliumzuur geslikt!
  Ben nu 37 wkn zwanger van onze eerste dochter, alles zit erop en eraan!
  Ik kan de tijd niet terug draaien en heb vanaf het moment dat ik het wel wist geleefd als een perfecte moeder in spe! Meer kan je niet doen!
  Mijn Gyneacoloog vertelde me dat de natuur het allemaal zo goed regelt met zo'n kleintje in je buik! Mocht het niet in orde zijn dan stoot je lichaam het af dus maak je echt niet teveel zorgen en geniet!!!
  Ik weet zeker dat je gerustgesteld bent als je straks je eerste echo gemaakt hebt!!!
  Hele fijne zwangerschap!
  Liefs L81

  #3102583 Quote

  Nou van harte hoor meid,

    

    

  Lekker genieten saampjes!!!

  Ach komt wel goed met die foliumzuur, gewoon nu beginnen!!!

  Heel veel succes nog en met je zwangerschap en je bruiloft regelen!!!

    

  Liefs Sandy 17wk en 5dgn

  #3102589 Quote

  Proficiat! En inderdaad, maak je maar niet druk hoor, om wat je allemaal wel of niet hebt gedaan. Je kunt er nu toch niks meer aan doen. Gewoon vanaf vandaag er wel rekening mee houden.
  Groetjes V.

  #3102590 Quote

  Ook ik was onverwachts zwanger, en dus geen foliumzuur en wel een hoop feestjes.. Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was, heb ik eigenlijk gelijk m'n huisarts en een verloskundige gebeld. De verloskundige vertelde me omdat ze dacht dat ik al 8 weken was dat ik gelijk kon gaan beginnen met gravitamon, en dat slik ik eigenlijk nu nog steeds, daar zit ook foliumzuur in, en andere extra vitaminen die je als zwangere nodig heb. Vraag het gewoon na bij een verloskundige die zal je vertellen wat je het beste kan doen.

  Groetjes Claudia
  34 wkn & 4 dgn

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?
  #3102614 Quote

  Wat een kadootje, ondanks de onzekerheid. Begin gewoon alsnog met foliumzuur of een multivitamine waar alles inzit, incl folium.

  Enne, begin juni is prachtig om te trouwen. Wij zijn zelf ooit op de 11 juni getrouwd. In juni is het vaak prachtig weer en droog. Beter dan juli.
  Maarre, ben je dan hoogzwanger, of ben je dan net bevallen?

  greet

  #3102625 Quote

  Wauw gefeliciteerd hoor.
  Dus je bent op je trouwdag al heel ver? Moet je een rekbare trouwjurk kopen hihihihi. Ach daar is vast wel een oplossing voor.
  Geniet lekker van je zwangerschap

  #3102681 Quote

  Hoi Jolanda, ik ben nu 11 weken zwanger en ben begin mei uitgerekend. Maar ook ik ga in augustus 2007 trouwen. Dus het komt allemaal heel krap. Het kindje was wel gepland, maar na een tijdje proberen dachten we. We gaan maar eerst trouwen. en wat denk je, dan gebeurt het. We laten het grote feest gewoon doorgaan. Ik ben benieuwd wat jullie nu gaan doen??? Praat er samen over en laat je niet door andere mensen beinvloeden. Succes!!!
  Groetjes van Leonie.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct