Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

289159 Lumc Geweest I V M Antistoffen Opgelucht

 • Auteur
  Berichten
 • #1295161

  Hoi dames,

  In een vorig bericht schreef ik over de antistoffen in mijn bloed.

  Ik ben net terug uit het LUMC in Leiden. Ben nu 18 weken zwanger, maar ze hebben – tot mijn verrassing – alvast de 20-weken echo gedaan. Zag er allemaal goed uit, geen tekenen van bloedarmoede bij het kindje. In aanleg is dus alles goed en vanaf nu gaan ze mij gewoon heel regelmatig controleren op de bloedwaardes. Ik mag daarom ook voor de controles in het LUMC blijven, waardoor ik daar ook kan bevallen. Alles bij elkaar ben ik voor het moment erg opgelucht dat alles goed is met onze kleine. We weten sinds vanmiddag ook wat het geslacht van ons kindje is…………….ben er helemaal ondersteboven van. We gaan het geheim houden – zelfs voor jullie forumlezeressen, want je we maar nooit welke bekende er toevallig meeleest!

  Groeten,
  Hester

  #3112321 Quote

  Fijn voor jullie zulk goed nieuws!! Geniet er lekker van!
  lfs, daantje

  #3112324 Quote

  Hoi Hester,

  Wat een goed nieuws.
  Nu kan je denk ik pas echt gaan genieten van je zoon of dochter (leuk dat jullie het al weten).

  Kruimel

  #3112328 Quote

  Wat ontzettend fijn dit nieuws zeg!!! Echt heel erg super om te lezen en vooral fijn voor jullie!
  Naar welke dokter ben je geweest? Ik ben bij dokter Klumper geweest en die heeft me ook geopereerd en dat vonden wij een hele lieve man.

  lfs ing

  #3112349 Quote

  Hoi Inge (en andere dames),

  Dank voor jullie reactie!

  Nou Inge, je hebt niks teveel gezegd over het LUMC. Wat een vriendelijke, deskundige mensen. Ik kreeg eerst een echo en toen nog een babbeltje met de gynaecoloog. Ik ben haar naam vergeten (een jonge arts in ieder geval), maar  ze nam alle tijd voor onze vragen. Ons verhaal ging net even boven de pet van de verloskundige, waardoor ik van haar halve informatie kreeg. Dat maakte erg onrustig. Nu weten we in ieder geval precies hoe de vork in de steel zit. Een volledig onbezorgde zwangerschap wordt het niet meer – maar daar weet jij nog veel meer van dan ik – maar ik ben al heel gerust dat ik in goede handen ben!

  Kom jij voor je controles ook in het LUMC en moet je daar ook bevallen? Ik volg jullie verhaal en ik wil nog even zeggen dat – hoewel ik je helemaal niet ken – je berichtjes altijd zo positief zijn. Heel knap en ik geloof er in dat je met een positieve houding sturing kan geven aan heel veel dingen in het leven! Ik wens je een hele fijne zwangerschap en een gezond kindje in juni/juli. Lekker genieten van alle voorbereidingen hoor, want het is zo speciaal allemaal. Het is ons twee kindje, maar ik shop voor dit wondertje weer net zo hard allemaal leuke spulletjes bij elkaar. Wij hebben een neutraal (gebroken wit)  kamertje (wel redelijk strak) en ik zoek nu naar leuke accesoires in de kleur pistache-groen. Ik ben steeds helemaal blij als ik weer wat leuks (en aparts) vind. Ik weet niet waar je woont, maar de Kids Factory, Keet in Huis en Sterre en Tijl zijn qua babywinkels enorme aanraders. Niet goedkoop, maar wel erg leuk! Ik weet nog dat ik bij onze eerste vanaf het begin  een "spaarpot" had, waarin ik mijn losgeld zo nu en dan deponeerde (en dat van mijn man). Zo rond mijn verlof heb ik het bij de bank gebracht en van dat leuke bedrag (zomaar en paar honderd euro gespaard zonder dat je het voelt) heb ik toen hele luxe babyspulletjes gekocht (die ik normaal niet zou kopen): een dure slaapzaak van Combi-Sleeper (IDEAAL), een Lodger Wrapper, een Oilily verzorgingstas en een heel mooi "eerste pakje" met bijpassend mutsje, sokjes etc. Misschien een idee voor andere dames: een spaarpotje maken?

  Nou, tis een heel verhaal geworden. Ga maar eens naar manlief beneden!

  Groeten,
  Hester

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct