Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

289221 Zijn Er Meer Meiden Met Een Grot Gezin

 • Auteur
  Berichten
 • #1295223

  hoi hoi
  ik ben wel nieuwscherig of ik nou de enigste ben met een groot gezin.mensen schrikken als ik zeg dat ik 5 kinderen heb,en nu dus zwanger van de zesde.
  tegenwoordig schijnt het uniek te zijn.je ziet het wel vaker bij buitenlandse gezinnen of mensen die een geloof hebben.ik ben gewoon nederlands en niet gelovig maar mijn man en ik vinden het gewoon heel erg gezellig.heb 2 meiden en die slapen bij elkaar op de kamer en 2jongens ook en dan de jongste slaapt nu nog alleen maar straks ook met een broertje of zusje.ook denkt iedereen dat het dan wel een zooitje zal zijn bij mij thuis,maar dat is dus ook absoluut niet waar.ben zelfs te schoon soms.we hebben het gewoon erg gezellig met elkaar.ben benieuwd of er meer meiden zijn en hoe die dit doen en wat voor een reactie,s hun krijgen.
  liefs sil

  #3112764 Quote

  Hoi silly,
  ik heb zelf 5 kinderen 2 meiden van 15-18 en 3 jongens van 10-13-2 jaar.
  toen ik eenmaal aan kinderen begon had ik zoiets van 2 uiterlijk 3 kinderen als het me gegeven is,maar eenmaal 3 kinderen viel er altijd 1 buiten dus vandaar toch nog een 4de.
  mijn jongste zoontje van 2 jaar is van mijn 2de relatie.
  Ik moet zeggen ik vindt het erg leuk een groot gezin ,oke'het is vaak wel wat druk maar ik vindt het echt een uitdaging,veel mensen hebben bij een beeld van een gezin met veel kinderen iets van oh'dat zal wel fam. flodder zijn en moeder doet niks aan d,r zelf en kinderen zien er niet uit.
  als ik zeg dat ik 5 kinderen heb kunnen ze het meestal niet geloven als je dan die koppen ziet echt lachen.
  bij ons slapen alleen de oudste 2 jongens samen de anderen hebben een eigen kamer.

  hoe oud zijn jouw kinderen en hoever ben je nu zwanger leuk hoor nog een zesde,verloopt je zwangerschap goed tot nu toe/

  groetejs yvonne

  #3112766 Quote

  Hi dames,
  Wat lijkt me dat gezellig, wij willen graag ook een groot gezin, ik wil graag vijf kinderen en mijn man minimaal drie.
  Ach we zien wel hoe het loopt, ik ben vijf maanden geleden mama geworden van een hele lieve dame en we zijn nu al weer een beetje aan het dromen.
  We genieten echt van iedere dag, we hebben ook een heel makkelijk meisje, slaapt goed, eet goed en is bijna altijd vrolijk.
  X

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct