Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

289637 Voor Inge Flausmauss

 • Auteur
  Berichten
 • #1295639

  Hallo Inge

  Ik heb zelf een kindje verloren vorig jaar bij dertig weken zwangerschap en ben u weer 23 weken zwanger van een nieuw wondertje.
  En was op internet aan het kijken naar een gedichtje voor op het geboorte kaartje om ons vorige kindje er wel bij te betrekken en nu las ik daar een gedichtje en moest gelijk aan jou denken qua tekst.
  Het spijt me als het een beetje brutaal is en je hoeft er niks mee te doen maar misschien vind je het mooi. Veel sterkte verder met alles en je zwangerschap!
  Ik las ergens dat je een weblog had?? Mocht je willen msnen evt om wat dan ook kwijt te willen laat het gerust weten. liefs nathalie
  Ik weet niet of je wil dat ik het gedichtje hier plaats laat je het even weten?

  #3115243 Quote

  Ha Inge,

  Mijn vraag heeft niets met bovenstaande te maken, maar is wel aan jou gericht. Je noemt in een berichtje over zwangerschapskleding een zaak in Utrecht die alleen positiekleding verkoopt. Waar is dat??? Ik woon nl ook in de buurt van Utrecht en ben wanhopig op zoek naar een groter assortiment dan wat ik tot nu toe gezien heb. Ben niet zo onder de indruk, vind alles redelijk tuttig, dus hoop dat die zaak die jij noemt me wel kan helpen.

  Dank je !!

  #3115244 Quote

  Hoi Inge,

  Rustig maar, ik heb geen vraag voor   !!

  Hope, ik weet niet welke winkel je bedoelt maar ben zelf vandaag toevallig in Den Bosch bij Future Maman geweest en daar hebben ze heel veel keuze. Laatst was ik vol verwachting (letterlijk en figuurlijk  ) naar H&M en dat viel me behoorlijk tegen… De prijzen zijn daar natuurlijk wat aantrekkelijker maar de kleding daarentegen absoluut niet. Heel degelijk en tuttig, vond ik iig. Dus heb daar alleen wat praktische dingen gekocht.
  Bij Future Maman hebben ze echt leuke dingen, die ik als ik niet zwanger was ook zou dragen. Ze hebben meerdere vestigingen dus je zou even op de site kunnen kijken of er ook 1 bij jou in de buurt zit. Als ik me niet vergis kun je zelfs dingen online bestellen maar dat weet ik niet meer zeker.

  Iig veel succes en plezier natuurlijk!!

  Liefs Lotte

  #3115510 Quote

  he inge

  \zag dat je reageerde op de fraxiparine en hier nog niet op gereageerd had waarschijnlijk ivm het zaken van het onderwerp. Dus plaats hem ff weer bovenaan. Het lijkt me leuk in contact met je te komen we hebben een aantal dingen gemeen.

  liefs nathalie

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen