Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

289639 Wie Heeft Er Ook Zoaposn Slechte Huid

 • Auteur
  Berichten
 • #1295641

  Hallo allemaal!

  Sinds ik vorig jaar oktober gestopt ben met de pil is mijn huid (vooral links) erg slecht geworden. Volgens mijn schoonheidsspecialiste zijn dat de hormonen.
  Nu had ik stiekem gehoopt dat als ik zwanger zou zijn het dan beter zou worden.
  Maar helaas, ik zie er niet uit! Zoveel oneffenheden in mijn gezicht heb ik nog nooit gehad. Ik vind mezelf niet om aan te zien. Laatst zei mijn vriendin ook al: "Oh, wat zie jij er uit!" Heel fijn dus.
  Nu ben ik nog maar 6,4 weken zwanger, maar tis onze eerste zwangerschap, dus heb ik nog 0,0 ervaring met dit soort dingen. Ik verzorg mijn huid erg goed (2x daags reinigen en verzorgen met natuurproducten van de schoonheidsspecialiste), ik drink veel water, snoep weinig en eet veel fruit en groente. Volgens mij zijn dat ongeveer ook de enige weldaden die ik voor mijn huid kan doen. Maar misschien hebben jullie er wel ervaring mee. Weet iemand wel dingen die helpen of kan iemand mij vertellen of het nog beter kan worden tijdens de zwangerschap. Ik heb nu het idee dat iedereen het aan me kan zien dat ik zwanger ben. Zijn er meer meiden die zo vreselijk balen van hun slechte huid?

  Groetjes Jo

  #3115251 Quote

  dan krijg je een meisje!! ik had dat ook is nu weer helemaal normaal bij mijn 2 zoons had ik het niet en bij mijn dochtertje wel.
  het kan ook zijn als je niet op de natuurlijke manier zwanger bent geraakt al die hormonen toedienen krijg je ook uitslag van

  maar het zijn de hormonen kan je niks aan doen eerste 3 mnd zijn het ergst!

  jammer voor je dat het geen winter is had je een das om kunnen doen ha ha

  geniet ervan! fijne zwangerschap

  francis

  #3115256 Quote

  Hoi Francis!

  Bedankt voor je reactie. Grappig dat jij zegt dat het dan een meisje wordt. Mijn oma zegt altijd dat als je een meisje krijgt je er juist heel mooi uitziet. Dus ik dacht gelijk dat ik een jongetje zou krijgen.
  Ik ben op de natuurlijke manier zwanger geworden en heb kennelijk gewoon extreem last van die hormonen. Ben 's morgens ook al niet zo lekker, dat komt ook al door de hormonen. Ik zal gewoon maar niet te veel in de spiegel kijken de komende tijd.

  Groetjes Jo

  #3115257 Quote

  Bij mijn vorige 2 zwangerschappen had ik een "mooie" huid (in het gezicht) en was zwanger van een jongen. Nu in mijn 3e zwangerschap had ik bij aanvang geen gladde huid, ook last van pukkeltjes en ben nu (volgens de echo) in verwachting van een meisje.
  Naarmate mijn zwangerschap vordert is de huid wel weer bijgetrokken.
  Groetjes, Yoeke

  #3115261 Quote

  Hoi Josefien,

  Bij ons zeggen ze ook dat je dan een meisje krijgt.

  want je geeft je schoonheid aan je dochter(zeggen ze).

  Groetjes mama van Emir en 7 weken zwanger van ons 2. kindje

  #3115267 Quote

  Hallo!!!

  Mijn gezicht valt nog wel mee, is alleen een stuk vettiger dan normaal, maar mijn rug zit onder de pukkels. Niet normaal hoeveel er zitten, was vergeten dat ik daar last van had , voor ik begon met de pil had ik er ook al ongelooflijke last van en nu dus weer…….. Het doet ook echt pijn, maar ja……..

  Groetjes Marije

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?
  #3115271 Quote

  Hoi Jo,
  Meestal is het de eerste 3 maanden het ergst. Bij mij was het dit keer ook weer raak, maar nu ben ik 14 weken en is mijn huid weer een stuk rustiger. Hoop voor jou dat dat bij jou ook gebeurt.
  Het jongen/meisje verhaal is trouwens echt een bakerpraatje. Bij mijn eerste dochter was mijn huid echt vreselijk, bij mijn tweede dochter was ik helemaal gaaf. Zegt dus toch niks.
  Ivy

  #3115272 Quote


  Slechte huid.. hou op schei uit.. ik ben nou 14 weken en 6 dagen zwanger, en heb sinds mijn zwangerschap echt last van een slechte huid.
  Met vlagen is het wat minder, maar kan er niet echt blij van worden. Probeer het allemaal zo goed mogelijk te verzorgen, maar veel beter word het er niet van.
  Ik heb weleens gehoord dat wanneer je voor je zwangerschap een goede huid had (van toepassing op mij) je tijdens je zwangerschap vaak een hele slechte huid krijgt.
  En heb je voor je zwangerschap altijd een slechte huid gehad, dan krijg je tijdens je zwangerschap een mooie huid.
  En zo was dat met haren ook. Ik heb normaal van mezelf een mooie grote bos met krullen, en vanaf mijn zwangerschap is het huilen met de pet op.. Terwijl je dan weer verhalen hoort van mensen met dunner haar, waarvan het ineenkeer top gaat zitten!
  Dus ik denk toch niet dat er op te peilen is. en die hormonen doen toch wel waar ze zin in hebben hahahaha

  Groetjes Marjolein

  #3115274 Quote

  Hallo allemaal,

  ik ben nu voor de derde keer zwanger van een jongen en tijdens al mijn zwangerschappen heb ik een perfecte huid op mijn gezicht. Geen pukkeltje te bekennen. De rest van mijn lijf is erg droog. Dus de bakerpraatjes zouden kunnen kloppen.

  Groetjes van Marloes

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen