Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Infodag Borstvoeding

 • Auteur
  Berichten
 • #1296698

  De voorbereidingen voor de Infodag Borstvoeding 2007 zijn in volle gang. Een boeiende, leerzame en leuke dag voor aanstaande ouders, borstvoedende moeders en eenieder die zich interesseert voor het mooie proces dat borstvoeding heet.
  Zwangeren zitten ongetwijfeld met vragen over borstvoeding. Hoe zal het gaan die eerste weken? Hoe moet dat als ik straks ga werken? En waarom is borstvoeding nou zo belangrijk voor het immuunsysteem? Zoek jij een antwoord op deze en andere vragen over borstvoeding? Schrijf je dan in voor onze lezingen, verzorgd door professionals, in de ochtend. Aansluitend hebben we in de middag genoeg vertier met modeshows van voedingskleding, een draagdoekenworkshop en verscheidene stands en natuurlijk kun je al je vragen en onzekerheden kwijt bij de contactpersonen van de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk.
  Voedende moeders en andere geïnteresseerden kunnen 's ochtends hun kennis vergroten over het immuunsysteem, inzicht krijgen in borstvoeding in onze maatschappij en meer leren over kolven en over self-attachement. Ook voor deze groep is het middagprogramma gegarandeerd informatief en inspirerend en een mogelijkheid om met andere zwangeren of voedende moeders over alle facetten van het ouderschap te praten.

  Meer weten? Kijk dan op http://www.infodagborstvoeding.nl

  Groetjes van Yvonne, contactpersoon Vereniging Borstvoeding Natuurlijk

  #3122376 Quote

  Jammer dat het zo ver weg is 🙁 Had graag gekomen.

  Jammer dat het niet centraler is 🙁

  #3127376 Quote

  Vanaf nu kan er worden gestemd op de ingezonden foto's voor de fotowedstrijd. Dus kom langs op de site en stem op je favoriete borstvoedingsfoto, dit kan nog tot 14 september 2007!

  Groetjes van Yvonne

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct