Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wie herkend dit?

 • Auteur
  Berichten
 • #1296751

  Dag dames.

  13 juni had ik een positieve zwangerschapstest, omdat ik het nog niet echt wilde geloven heb ik vrijdags nog een test gedaan, die was ook positief. Donderdags was ik alsvast naar de huisarts geweest en samen hadden we uitgerekend dat ik vijf weken zwanger zou zijn. Ik natuurlijk harstikke blij en ik kon mijn mond tegen niemand houden. Mijn vriend had nog zo gezegd, hou het nog ff voor je. Maar zo eigenwijs als ik ben….
  Afgelopen maandag heb ik bloedverlies gehad. Ging er stiekem van uit dat het nog innestelings bloeding was. dinsdags heb ik toch maar ff de verloskundige gebeld omdat ik vrij onzeker was. Ik kon meteen om half vijf terecht voor een echo. Op de echo was niks te zien, dan maar een inwendige echo. Ik had al zo'n idee dat er niks te zien was. En ja hoor. er klopte GEEN hardje, er was niks te zien. Wat ze wel vertelde was dat ze aan mijn baarmoeder kon zien dat ik zwanger ben of ben geweest. Als ik het nog ben, dan is het nog heel vroeg.
  Ik had natuurlijk op ander nieuws zitten wachte. Ik baalde hier als een stekker van. Wilde die avond niemand meer zien, had geen zin om uitleg te moeten gaan geven. Vandaag gaat het alweer wat beter. Maar hoop natuurlijk dat ik gewoon zwanger ben. Volgende week dinsdag,  3 juli, dan moet ik weer terug naar de verloskundige. Hopen dat ze me dan wel goed nieuws kan vertellen.

  Voor wie is dit herkenbaar en bij wie is het dan toch nog goed gekomen?

  heel veel groetjes.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct