Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

vanaf wanneer positiekleding?

 • Auteur
  Berichten
 • #1297581

  Hallo,

  Ik heb een vraagje. Ben pas 9 weken van mijn eerste kindje maar mijn kleding zit nu al niet meer echt lekker. Knopen staan vaak open of met een elastiekje. Over 2 weken ga ik voor het eerst naar de VK en ga voor die tijd zeker niets kopen, maar vanaf wanneer zijn jullie positiekleding gaan dragen??

  #3128835 Quote

  hoi…

  Eigenlijk vanaf het moment dat ik kreeg wat jij nu beschrijft ben k positiekleren gaan kopen. Ik draag dezelfde nu nog steeds dus ze groeien goed mee…komt dat de truitjes er echt voor gemaakt zijn natuurlijk en de broeken altijd stretch zijn. Dus ik heb er nu nog steeds plezier van en ben al bijna 31 wkn. En de 40 wkn haal ik ook vast en zkr wel met deze kleren hoor, nog zat ruimte 🙂

  Gr angela

  #3128836 Quote

  Heej,

  Ik droeg volgens mij vanaf week 15 ongeveer positiekleding. Ik kon ook al eerder mijn broeken niet goed meer dicht doen en toen heb ik gewoon 2 leuke 'soort van' jogging broeken gekocht in een maat die wel pastte! Want ik had al wel wat positiekleding van een vriendin geleend maar dat zat ook nog niet echt goed. Het was echt zo'n tussenperiode.
  Ik hoop dat je hier wat aan hebt!

  Groetjes Rinszz 37,2wk

  #3128839 Quote

  Bij een week of 13/14 kon ik echt m'n shirtjes niet meer aan, m'n taille verdween nl. als eerste (volgens mij drukte m'n baarmoeder m'n darmen nogal opzij )
  Bij een week of 14/15 heb ik ook positiebroeken aangeschaft.
  Volgens mij gaat het er vooral om dat je kleding draagt waar je je prettig in voelt! Een kennis van mij droeg bij 20 weken nog steeds haar eigen broeken, omdat ze dat 't fijnst vond. Anderen dragen positiemode de dag nadat ze erachter komen dat ze zwanger zijn!

  Dus… wat jij wilt!

  #3128844 Quote

  hoi.het ligt natuurlijk helemaal aan je zelf.ik ben ook positie broeken gaan dragen met een week of 8 of negen.moet zeggen dat het heerlijk zit.ik zat met mijn gewone broeken   op het ind van de middag tegen de avond met mijn broek open.het probleem was makkelijk op te lossen.het is gewoon persoonlijk.ben nu 13 weken en 1 dag zwanger.groetjes,karin

  #3128845 Quote

  ik draag mijn positiekleding al sinds de 8e week, het is mijn tweede en gaat toch allemaal wat sneller.

  wat jij omschrijft, mijn kleding zit niet meer lekker, dat had ik dus ook en daarom aan de positiebroeken gegaan en dat zit een stuk lekkerder moet ik zeggen.

  Liefs,

  Suus

  Lees ook: Zwanger, en nu?
  #3128854 Quote

  Hoi,

  Ik heb vlak na mijn positieve test wel een zwangerschapsbh gekocht,omdat mn eigen bh's vreselijk begonnen te zitten. Nu is het zover dat mn eigen bh's bijna niet meer passen en ik dus mn collectie moet gaan uitbreiden, ha ha!
  Vorige week heb ik mn eerste positie (spijker)broek gekocht. Deze draag ik alleen 's avonds. Heb nog niet echt een buikje, maar ook mijn broeken zitten niet echt lekker meer. s Ochtends gaat het prima, maar aan het einde van de middag en de avond zitten ze straks (opgezette buik/ darmen denk ik). Dus als ik thuis kom uit mn werk, gaat de positiebroek aan. Werkt voor mij prima. Ben nu 10 weken ongeveer (weet het niet precies).

  Gewoon doen waar je je lekker bij voelt.

  Groetjes Anoek

  #3128903 Quote

  mn vorige zwangerschap kocht ik met 12 weken broeken een maat groter,die kwamen na de bevalling de eerste maanden ook goed van pas.vanaf een week of  18 kon ik alleen nog maar positiekleding aan.
  nu ben ik zwanger van de 2e en dan zal t wel iets eerder zijn denk ik.

  #3128871 Quote

  hoi hoi,

  ik heb met 6 weken mijn eerste positiebroek gekocht.
  ik kon toen de meeste normale broeken al niet meer aan.
  ik zou zeggen kopen wanneer het nodig is.
  dit is toch bij iedereen anders.

  groetjes kwinty.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct