Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

bloedverlies met stolseltjes, wie kan mij raad geven?

 • Auteur
  Berichten
 • #1298589
  Ik ben nu 9 weken zwanger en heb al een paar weken bloedverlies (helder rood)
  Echo gemaakt en het hartje klopte. Sinds vandaag heb ik stolsels (kleintjes) er bij zitten en mijn vraag is kan dit kwaad? Heeft iemand dit ook gehad. En weet iemand hoe lang dit kan duren?
  Ik voel me zo rot en onzeker, ik ben bang voor een miskraam.
  Ik heb gelukkig geen krampen maar ik zit heel vaak op de wc.
  En ik weet het niet zeker maar volgens mij voel ik wat bewegen in mijn buik.
  Ik hoop dat iemand mij kan helpen…. alvast bedankt….

  Groetjes Hennie

  #3136872 Quote

  TJa, niemand kan je hiervover informeren. Het kan alle kanten op. Het is gewoon verschrikkelijk, je wordt er onzeker van.
  Maar, met 9 weken kun je absoluut niet de baby voelen. Wat je wel kunt voelen, zijn je darmen, dat kan ongeveer het zelfde aanvoelen.
  Ik voelde mijn eerste kind met 16 weken (dat is al vroeg) en mijn tweede met ruim 14 weken.

  #3136898 Quote

  wil je niet bang maken hoor , maar ik had ook een miskraam die ik totaal niet voelde alleen bloed verlies en niet eens heel veel ..buikpijn hoeft ook niet persee bij een miskraam en bloed is natuurlijk eigenlijk nooit goed.

  sterkte ermee

  xbloem

  #3136921 Quote

  Hoi

  Bedankt voor jullie lieve reacties
  Ik ben zondags heel erg gaan bloeden echt niet te geloven ik voelde de stolsels gewoon komen. Zelfs s'nachts geen oog dicht gedaan een tampon in gedaan en die was zo verzadigd binnen 1,5 uur constant naar de wc. En vanochtend rond 8 uur kreeg ik een miskraam. Heel erg emotioneel. Ik heb 2 kinderen een van 3 jaar en een van 8 maanden en tussen deze 2 heb ik ook een miskraam gekregen met 5 weken en ik vloeide daar ook heel erg weinig van met 3 á 4 dagen was het geheel weg.

  Jullie ook allemaal veel sterkte gewenst en wij gaan voor de volgende ronde want zelf heb ik ervaren dat als je snel weer zwanger bent verwerk ik het beter en kan ik het beter een plekje geven. Ik moet volgende week maandag naar het ziekenhuis voor een echo om te kijken of echt alles schoon is.

  Veel liefs Hennie

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct