Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kindje net 1 jaar en weer zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • #1298621

  Mijn dreumesje is net 1 jaar geworden en ik weet sinds deze week dat wij weer een kindje mogen krijgen. Wie is er ook zo snel alweer zwanger?

  #3137144 Quote

  Ik heb een zoontje van 15 maanden en ben inmiddels al weer 17 weken zwanger van de 2e. Hij was 13 november 2006 1 jaar geworden en in diezelfde week kwam ik er net als jij achter dat ik zwanger was van de 2e, eerst had ik de schrik goed in de benen help 2 kinderen zo kort op elkaar dat trek ik niet dacht ik. Ik zie er nog steeds wel een beetje tegenop hoe het allemaal zal gaan lopen als de kleine geboren is maar voor mijn zoontje is het natuurlijk wel hartstikke leuk een broertje of zusje die 20 maanden in leeftijd verschilt. Geniet lekker van je zwangerschap!

  Groetjes,

  Puk

  #3137154 Quote

  Bij mij zit er 13 maanden tussen mijn twee kinderen. Na 5 maanden was ik alweer in verwachting. Dat is wel wat snel moet ik zeggen maar krap 2 jaar leeftijdsverschil is toch geweldig?! Hebben ze wat aan elkaar. Die van mij, nu 21 en 8 maanden zijn gek op elkaar!

  #3137162 Quote

  Ik was na 11 maanden weer zwanger, helemaal gewenst, echt leuk. Het zal best erg druk worden maar ik denk dat de kleintjes heel veel aan elkaar zullen hebben, leren delen en minder kans krijgen om gruwelijk verwend te worden. Het lijkt mij juist moeilijk om als je bijna uit de luiers bent weer overnieuw te beginnen en dan moet je oudste zich altijd erg aanpassen aan het ritme van de jongste, dus wat makkelijker is? Als je er maar blij mee bent toch!

  #3137176 Quote

  Hallo,
  Ik raakte weer zwanger toen ons zoontje 10 maanden was. We hadden er niet op gerekend dat ik weer in 1 maand zou zwanger raken 😉 Maar wel heeel erg gewenst. Ik ben nu 38 weken zwanger en de tijd is echt omgevlogen, veel sneller dan bij de eerste. In mijn omgeving werd in het begin wel eens de opmerking gemaakt dat het erg druk is en zo, maar nu hoor ik dat eigenlijk niet meer. Daarbij stel ik me in op een drukke tijd, dus ik zie er ook helemaal niet tegenop. Kan juist niet wachten tot de baby er is, ben zo nieuwsgierig. Ik denk dat weinig of veel verschil in leeftijd beiden zo zijn voor- en nadelen heeft. Het is maar net hoe jij daar mee omgaat, hoe jij er naar kijkt.
  Ik vind dat drukke en moeilijke periodes worden afgewisseld worden door rustige en makkelijke periodes, en dat zal met twee kindjes niet anders zijn.
  Heel veel geluk met je zwangerschap, geniet ervan, het gaat nu nog sneller.
  Groetjes Noor, mv Skip, zwanger van ?

  #3137194 Quote

  Mijn tweede dochters ook nog maar 5 maanden toen ik alweer zwanger raakte van mijn derde kind. Ik ben nu inmiddels ruim 30 weken zwanger van onze derde. Dus er zal tussen onze tweede en derde kind 13 maanden tijd zitten. Wel spannend dat ze dicht in de leeftijd met elkaar opgroeien, maar ook best moeilijk denk ik. Maar goed, we wachten af….

  Lees ook: Zwanger, en nu?
  #3137196 Quote

  hoi willemijn, wat leuk voor jullie zeg. Is het soms niet heel erg druk? Wij hebben nu 3 kids, en oefenen voor nr 4, maar denk wel dat het in 1 slag meegaat. Ondanks de te verwachten drukte, kijk ik er iedere maand naar uit, dat het hier nog eens raak mag zijn, maar nu duurt het langer als bij de andere 3. groetjes Wendy

  #3137219 Quote

  Tussen nr 1 en 2 zit bij mij 19 maanden. Heel leuk, vooral nu ze wat ouder worden en steeds meer met elkaar spelen. Het eerste jaar vond ik wel erg zwaar, maar sinds nr 2 loopt en praat, is het een stuk makkelijker. Nu ben ik zwanger van nr 3. Onze oudste is net 4 en de jongste 2.5 als de baby komt. Ik bereid me voor op een drukke periode, maar weet zeker dat ik er ook heel erg van ga genieten.

  #3137224 Quote

  Hoi dames,

  dit vind ik een ongelooflijk leuke topic.
  Onlangs heb ik nog een topic geopend "al zin voor een tweede" in die aard was het. Ik ben ik dus ook al volledig klaar voor een tweede kindje.
  Ik hoor hier voor de moment eigelijk niet echt thuis, maar ben in december bevallen van mijn eerste dochtertje en heb al een beetje zin in een tweede.
  Ik ga toch nog 3 maanden wachten dat ons meisje 5 maand is. Het lijkt me superleuk om ze dan een t-shirtje aan te geven met hierop: 'IK WORD GROTE ZUS' en zelf nog zo klein, hehe… super toch!!!  
  Hopelijk gaat het de tweede keer ook zo snel als de eerste, dat zou pas super zijn.

  Liefs,
  van ons …

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct