Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

292685 Is 5 Weken Niet Wat Snel Om Niet Meer In Je Eigen Broek Te Passen

 • Auteur
  Berichten
 • #1298687

  Volgens de berekening ben ik 18 oktober uitgerekend en zou ik nu net 6 weken zwanger zijn. Nu is het zo dat mijn buik al zo gegroeid is dat ik mijn broeken al niet meer aan kan. Ik ben dus bij week 5 al over gestapt op zwangerschapsbroeken. Zijn er meer mensen die dit al zo snel hebben?

  Vanaf welke week ben jij zwangerschapsbroeken gaan dragen?

  #3137752 Quote

  Hihihi!
  Ook ik had bij 5 weken al mijn eigen broeken niet meer aan…………ik denk dat bij jou, net als bij mij, je darmen heel erg opzetten en dat daardoor je buikomvang toeneemt.
  Het kan niet van het kindje komen want die is een halve centimeter…………….hihihi!!!

  Ik ben nu net mijn veertiende week ingegaan, en ik moet je zeggen, mijn dikke buik neemt af………….hahahaha! De omgekeerde wereld dus, van de week nog een echo gehad en alles is prima!
  Vanaf een week of 12 nemen de hormonen (hcg) in je lijf   af, en dus werden mijn darmen toen ook minder opgezet.
  Ik vind het wel jammer, je ziet wel dat ik een dikkere buik heb, maar als ik zou zeggen dat ik 5 kilo ben aangekomen geloof je het ook!
  Tuurlijk is het vroeg om al een echt buikje te hebben, en normaal gesproken moet dat zo rond deze tijd langzaam beginnen.
  Aan de andere kant ben ik ook wel heel blij dat het niet met zo'n sneltreinvaart doorgaat, want dan kon ik bij 20 weken niet meer lopen…………

  succes met je zwangerschap!

  Rimke,
  13+1 weken.

  #3137753 Quote

  He! 5 weken is idd erg snel! Ik ben nu 4 maandne zwanger van de 2e en heb nu net mijn eerste positie broek aan. Je kindje is nu net zo groot als een rijstekorrel… dus daar krijg je echt geen buik van. Dat van die darmen kan kloppen joh… maar meestal heb je daar savonds last van. Dat je dan ff je knoop open zet. Ben je misschien langer zwanger? Succes!

  #3137758 Quote

  Hoi, hoi,

  Ook ik had heel vroeg in de zwangerschap al een echt buikje.
  Ik was ongeveer 9 weken zwanger toen ik positiebroeken ging kopen.

  Het zijn gewoon je darmen, want het is idd waar dat het niet van je kindje kan zijn. Die komt pas na 12-13 weken boven het schaambeen.

  Dus het is  niet raar…ik heb al meedere verhalen gelezen en veel meer mensen hebben dit.

  Groetjes,
  Jorhoromo

  #3137767 Quote

    MISSCHIEN EEN TWEELING, ???

  #3137772 Quote

  17 maart krijgen we de eerste echo dus dan zullen we weten in welke week we werkelijk zitten en of het er 2 zijn. Ik hoop eigenlijk dat het er maar 1 is, want ruimte voor 2 kinderen in het huis is er niet. Dat zou dus betekenen dat we als een gek moeten verhuizen, wat ik eigenlijk niet zie zitten.

  Vooralsnog ga ik nog maar vanuit dat het er maar 1 is en dat ik wellicht inderdaad wat verder ben dan 6 weken. We zullen nog even geduld moeten hebben.

  Lees ook: Zwanger, en nu?
  #3137774 Quote

  pas nu met bijna 5 maanden me eigen broeken nog
  denk at het bij iedereen anders is en zou me er niet druk om mken toch
  meestal in het begin zet j buik op door je darmen dus mischien at het straks weer miner word

  #3137794 Quote

  Ik las je onderwerp verkeerd: is 5 weken niet wat vroeg om in je eigen broek te plassen .   Ha, ha, gelukkig heb je daar geen last van!

  Groetjes, Irene

  #3137840 Quote

  Hihi ik las het ook verkeerd… Maar goed ik kan me helemaal aansluiten bij het verhaal van Rimke, ik had ook vrij snel het idee een "opgezette" buike te hebben en dat zijn echt je darmen(over het algemeen) Ik zit nu in week 14 en begin het nu echt écht te merken. De knopen van me broek zijn gewoon "teveel" en die staat dan ook vrijwel de hele dag open, hihi. Ik heb al wel positiebroeken, maar het is denk ik "gewoonte" om je dagelijkse outfit in te springen. Ik zou me er vooral niet te veel zorgen over maken.

  Veel plezier de 17e.

  Groetjes Nancy

  14 wk + 4 dg

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct