Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vocht vasthouden in begin zwangerschap..

 • Auteur
  Berichten
 • #1299218

  Hoi allemaal,

  Ik ben 12 weken zwanger van ons derde kindje. Bij m'n vorige zwagnerschappen hield ik pas aan het einde van m'n zwangerschap vocht vast. Echter, vanochtend wilde ik m'n schoenen aantrekken, die ik heel erg uitgelopen heb, en waar ik (normaal gesproken,dan) zo inschuif, en ik kreeg ze met moeite aan. Ze zaten hartstikke stak!! Blijkt dat heel m'n voeten opgezwollen zijn, ik houd nu al vocht vast, en dan moet de zomer nog beginnen.
  Bij m'n eerste controle bij de verloskundige was m'n bloeddruk wel iets aan de hoge kant, maar niet verontrustend.

  Heeft er iemand ervaring mee? Zou het kwaad kunnen?  En hebben jullie misschien tips om dit wat binnen de perken te houden? HELPP!!

  Liefs,
  Doornroosje

  #3142572 Quote

  Hoi meid,

  Wat vervelend zeg! Nu al en de zomer moet idd nog komen. Nou de bekende trucjes ken je denk ik al…voeten in een koud badje, omhoog leggen, zo vaak je kan. Onder je matras een kussen plaatsen zodat dat gedeelte hoger ligt. Maar toch ook lekker bewegen, wandelen, zodat het bloed goed blijft stromen. Tvens heb ik van mijn yogalerares de tip: GULDEROEDETHEE drinken gekregen en dat helpt mij ook zekers. Dat kun je bij natuur/ en of reformwinkels krijgen. Tevens is brandnetelthee erg goed en ook kamillethee doet wonderen.

  Zo hoorde ik laatst dat ze bij de bodyshop ook iets speciaals hebben voor wat vochtontrekkend is..

  Veel suc6 meid!

  Liefs
  40wkn & 4dgn

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct